Çamaşır suyu ile hamilelik testi?

Sonucunuz ne oldu?

Kızlar dün ve bugün ben de çamaşır suyu testini yaptım ve ikiside köpürdü. Ben 12 nisanda çatlatma iğnesi vurulmuştum yarın 13. günü kan tahlili yapılcak o zaman belli olur. Ben bir de limon ve karbonat testinide yaptım limon tortuları dibe çöktüğü için pozitif gözüküyo karbonattada bardağın ucuna kadar köpük köpük oldu. Güvenilir testler değil ama işte bir umut :) kan sonucunu öğrendikten sonra yazarım o zaman anlarız artık

Kan testi sonucunuz noldu acaba var mi gebelik

Kan testi sonucunuz noldu acaba var mi gebelik
Çatlatma iğnemden sonra 13. gün sonuç negatif çıktı şimdilik yok gözüküyor tabi hala adet olmadım bu hafta geçerse tekrar kan testi yaptırıcam bu kan testini sağlık ocağında yaptırdım ama ne güvenebiliyorum ne inanabiliyorum

inşallah sonuç pozitiftir. güzel haber geldi mi?

Çamaşır suyu testi çok saçma. İdrarda da asit var dolayısıyla zaten köpürür. Geçen ay yanlışlıkla çamaşır suyu dökülmüş tuvalette ihtiyacımı giderdim köpürdü. Adetliydim ayrıca. İdrar testi 5 tl kızlar,haberiniz olsun.

Kızlar ben polikistiğim, benim adetim yeni bitti ama bu sefer hem 3 gün falan sürdü çok kısa normalinden, bir de cok kahverengi akıntı az kan geldi normalde olmaz, adet bitişi in ertesi gününden başlayarak bugün de dahil 3 gündür göğüs uçlarım feci ağrıyor ve hassas, normalde adet başlamadan önce ağrır o da nadiren, acep hamile miyim diyorum da gebelik testini her ay iki üç kere yapmaktan sinirim bozuldu, bu yöntemleride yeni gördüm, deniyim diyorum da sabah ilk idrarla mı yapmak gerekiyor illa?

inşallah sonuç pozitiftir. güzel haber geldi mi?
Malesef sonuç nefatifti 1 ay tedaviye ara verdiğimiz zamanda normal yolla hamile kaldım fakat onda da bebeğimin 6 haftalıkken yaşamı durmuş bunu da tam 8 haftalık olduğum gün doktor kontrolümde farkedildi, bebeğim gitti ama beni de çok şükür Allahım korumuş 2 hafta ölü şekilde karnımdaymış, şimdi kürtajdan sonra tam 1 sene 2 ay oldu hala hamile kalamadım işinde uzman özel doktora gidiyorum kontrollerim sil baştan tekrar yapıldı 3 ay klomen+progestan tedavisi kullandım yine olmadı şimdi 15 ağustosta randevumuz var sanırım aşılama diyicek hakkımızda hayırlısı

İnsallah mutlu sonuçlar alırsınız. Allahım katından hayırlı bir nesil nasip etsin size

İnsallah mutlu sonuçlar alırsınız. Allahım katından hayırlı bir nesil nasip etsin size
Dualarınız için çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah çünkü çok yıpratıcı süreçler Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Kızlar selam bu yöntem doğru mu yanlış mı sonuç veriyor bilemedim.
Korunuyoruz 2 gün gecikti adetim. Aldım çamaşır suyuna çiş yaptım haha
Foşurdadı böyle beyaz beyaz köpürdü.
Yoksa

bende denedim bugün ve bu aralar karmaşaydı bıraz arakanama falan derken gunlerım şaştı. bebek de ıstedıgımız için bende çamasır suyunu denedım ve tasarcasına kabardı . ınsan tereddutte kalıyor yınede

Sonuç nedir, test falan yaptın mı?

Ben eşimin idrarın ile yaptım oda çamaşır suyu domestos dökünce bardak köpükle doldu bildiğiniz bira gibi oldu

Aynen hiç deme bende adetim 12 gün geçiyor baya bembeyaz kopurdu sevindirdi ama deneyen varmı gebe olmayandadami aynı acaba

KIZLar benim bata 6 gün varken yaptım köpürdü eşime yaptım o da köpürdü maalesef. Bu katı çamaşır suları varya kıvamlı sanırım o hepsini köpürtüyor. Kendime normal çamaşır suyuyla yaptım 101 den aldığım onda köpürme olmadı. Kıvamsızla deneyin bence

Benede çamaşır suyu ile az önce yptim köprurdu 28 Eylül de kan verdim birsey çıkmadi ama daha adet gunume 10 gun vardi birdd çamaşır suyu ile yapim dedim kopurdu simdi gidip eczandeen test alcam bakalım hayırlısı

Merhaba 41,5 yaşındayım ilk çocuğuma 2. Ayımda hamile kaldım tam 15 yıl önce şimdi 2. Çocuk istiyorum ama 2. Ayımda da olmadı sanırım. Beta Hgc negatif çıktı predictör erken test aldım negatif çamaşır suyu testi pozitif çıktı regl günüme 3 gün kaldı ama belirtilerim var. Her gün işe giderken ağlayarak gidiyorum. Çok istiyorum lütfen dua edin. Ne yapmam lazım. Yumurta çatlatma iğnesi nasıl oluyor Doktorum şu anda önermedi çünki tüm sistemim sağlıklı fakat ilk hafta idrar yolu enfeksiyonu geçirdim. Deli olacağım. Regl olursam kahrolurum. Çok istiyorum eşim tek çocuk ama ben kendi çocuğumun tek olmasını istemiyorum

bende denedim aşırı köpük oldu. bekliyorum bakalım 18/9 da test yapacağım. inşallah doğrudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…