- 10 Mart 2017
- 2.814
- 2.474
- 53
- Konu Sahibi Koala_anne
-
Yok canım yaa yalan regl olarak öğrenmiş oldum boşu boşuna insanı heyecanlanfırıp umutlandırıyorlarK Koala_anne sizin son durum ne hamilemisiniz?
Kim yaptiysa kopurmus:) bende yaptim kopurdu 5 gunum gecti beklemedeyimBen de bugün çamaşır suyunu meraktan denedim köpürdü bu pozitif oluyor herhalde
Kim yaptiysa kopurmus:) bende yaptim kopurdu 5 gunum gecti beklemedeyim
Hadi hayırlısı olsun inşallahCuma gunu yapmayi dusunuyorum kesin sonuc versin diye
Valla dudunmuyordum cocuklarim kucuk ama kaza isteHadi hayırlısı olsun inşallah
Valla dudunmuyordum cocuklarim kucuk ama kaza iste
Canım senin son durumun nedir var mı gebelikKim yaptiysa kopurmus:) bende yaptim kopurdu 5 gunum gecti beklemedeyim
Tamamen yalan yanlış bişey Denemiştim bende köpürmüştü ama gebe değildimKızlar youtube de gebe olmayan ile gebe olanın idrarına biraz çamaşır suyu döküyorlar gebe olanın ki baloncuk baloncuk sürekli yukarı doğru çıkıyor hamile olmayanın ki ise hiç hava baloncuğu çıkarmıyor kızlar sizcr doğru mu bu eskiler yapıyor muş gebe olmayanlar bi denese beni aydınlatsa lütfennn(
Yok ya test te yaptirdim cikmadi 8 gunden sonra adet oldumCanım senin son durumun nedir var mı gebelik
Bende yaptım böyle oldu. 5 gün var adetime. Sevinmeli miyim?ben yaptim dogru cikti
Umutlanmayayım yani?Hamile degilken denemistim cok az kopurmustu. Hamileyken denedim yine cok az kopurdu bsy farketmedi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?