Çamaşır suyu damlayan ennn sevdiğim elbisem :(

elizanelizan

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2011
1.297
526
323
Kızlarrr çok sevdiğim elbiseme çamaşır suyu damladıı.. Kıyafetım düz lacivert ve çamaşır suyu damlayan yerleri koyu pembe oldu Ve ben o elbisemi giymekk istiyormm.. Kumaş boyasıyla kaynatma dısında sanırım iple bağlayıp çamasır suyuna yatırınca farklı desenler ortaya cıkıyormuss. Buna benzer bişey yapan var mıı içinizde?

benim siyah pantalonuma dökülmüştü hemde damla değil ceviz büyüklüğündesonra kuru temizlemeciye götürdüm ne yapılır diye biz boyarız dediler pantalonu gördüğümde inanamadım çok az biz iz belli oluyordu çok hafif ama sonra tekrarlattım işlemi şimdi hiçbirşey belli değil ....bir görüş istersen sende

Saolasın kuzumm. Batik tekniğiyle de yapanları duydum. Denesem mı acaba :)

benimde çok sevdiğim siyah elbiseme sıçramıştı ama kuru temizlemeciye verdim elbiseyi hal oldu. hemde eskisinden daha güzel.
bence evde yapma risk almana değmez.

Benimde geçen gün bir elbiseme çamaşır suyu damladı, bu konuyu gördüğüm iyi oldu kuru temizlemeci olayını bilmiyordum teşekkürler:)

Benimde geçen gün bir elbiseme çamaşır suyu damladı, bu konuyu gördüğüm iyi oldu kuru temizlemeci olayını bilmiyordum teşekkürler:)

Bi t-shirt'üme yapmıstım.. İple bağlamıstım böyle boğum boğum. :)) Çamaşır suyuna yatırdım bır gece. Ertesı gun bı baktımm ne goreyım :O Çok guzel olmustu cok..:)

Ama bu elbıseyı rıske atamam tavsıyelerınız ıcın saolun bal peteklerım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…