Çamaşır makinesinde uyku setini yıkayan var mı?

ecesu81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2007
676
1
96
Diğer
arkadaşlar 7,5 kiloluk çamaşır makinesinde çift kişilik uyku seti yıkanır mı? deneyen var mı?:uhm:

6 kg luk camısır makınamda uyku setı degıl ama cıft kışılık elyef yorgan yıkadım ben.tek kişilik uyku setıde cok rahat sıgıyor hasas programda yıkıyorum

canım benim 8 kg..çift kişilik uyku seti yıkanıyor..ama 6 kg da arkadaş yıkamışş..makine bozuldu dedi..

Ben hassas programda çift kişilik elyaf yorgan yıkıyorum kazanı biraz zor dönsenede sıkarken yıkıyorumççyatak örtüsünüde atıyorum bişi olmuyor ..6 kg benimki

canm bnemkide 7 kiloluk bende yıkıyorum bişey olmuyo sana tavsiyem detarjn oyma sıvı sabun veya yumuşatıcı koyy

Bende makinada yikiyorum hicc birsey olmuyor...
Hatta yastiklarimi bile oylece atiyorum ici elyafli oldugu icin sorun olmuyor...

bizim makina 6 kg sığmadı yorgan siz nasıl sığdırdınız:uhm:sığsa yıkayacam ama olmadı:1no2:

bizim makina 6 kg sığmadı yorgan siz nasıl sığdırdınız:uhm:sığsa yıkayacam ama olmadı:1no2:

Sigmaz gibi gorunuyor ama makinaya koyup islandiginda bayagi kuculuyor,kuruyunca eski haline geri donuyor...Yani genelde standart boylarda oldugu icin cift kisilik 6 kg makinaya cok rahat sigiyorr ,dene bence...!

benım makinam 7 kılo yıkadım da hıçbirşey olmuyor ama o ılk aldığın zaman kı puf puf halı kalmıyor haberın olsun

canım ben yıkadım ama temızlenmedı neden dersen deterjan tam olarak durulanmadı elyaf olduğu için ıslanmadı da tam olarak ben de kuru temızlemeye vermek zorunda kaldım 15 ytl gibi bişi tuttu :hulya:

bende yıkıyorum canım ama deterjan çokk azz koy yumaşatıcıyla yıkıyorum yoksa lekeler kalıyo
benim makine 7 kiloluk ben battaniye bile yıkıyorum kaydirigubbakcemile3
maknye sokarken dikkatli sok azar azar sığaropuyorumnanaktan

benım makıne de 7 kıloluk ama ben de uyku setının yorganını sıgdıramadım ya o kadar tıkıstırdım itiştirdim
sonunda az bir kısmı kaldı ama nafile sokamadım onu içeriye bir türlü
tekrar mı denesem napsam herkesler becermiş sıgdırmayı ay bi ben beceremedim
halbuki koca yün battaniyeyi atmıştım bişey olmadı yıkamıştı da bunu halledemedik
bişey değil yorgan kaldı öyle sotede ne kullanabılıyom ne temızleyebılıyorum
yakınlarda da yorgan temızleyen kuru temızleme de yok arabam da yok
en ıyısı kolları sıvayıp tekrar denemek sanırım

Ben de bugün ilk kez yıkayacağım. Deterjan yerine sabun tozu koyabilir miyiz acaba? Deterjan leke bırakıyor yazmış birçok arkadaş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…