çamaşır makinesinde terlik-ayakkabı yıkanabilir mi?

mafe

ŞÜKÜRLERolsunRABBİM
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2008
213
27
318
39
Havalar ısındı malum kışlık terlikleri yıkayıp kaldırayım dedim koydum eski bir yastık kılıfına bağladım güzelce attım makineye ama o da ne tambur döndükçe bunlar yukarı çıkıp çıkıp güm diye aşağı çarpıyor bilmiyorumkismile hepsi birleşince ağır oldu ondandır dedim durdurdum makineyi yastık kılıfından çıkarıp tekrar koydum makineye aralarına da işe yaramaz bikaç eski parça attım dengeyi sağlasın diye yine de içim rahat etmedi çarpıp durdular kısa programda düşük sıcaklıkta 10 dakika filan döndürdüm sonra durulattım sıktırmaya hiç cesaret edemedim :1ninca: pek de yıkanmış olmadılar yani boshayallersmile
Siz nasıl yapıyorsunuz bu yıkama işini kızlar?Yardım bekliyorum​

keten ayakkabımı ve bornoz takımımın terliğini atıyorum sadece ben.güzelde yıkıyo

ben spor ayakkabılarımı yıkamadan duramam zaten..
önce musluğun altında bi güzel yıkar kirini atar sonra banyo paspasına sarar makinaya atarım miss gibi çıkar..

Ben ev terlıklerımızı de spor ayakkabılarımızı da yıkıyorum makınede...hem de yıllardır ( 10 yılı geÇmıŞtır) ...hıÇbırŞey olmadı... Mıs gıbı de yıkanıyorlar...

Ama tek baŞına deĞıl... Genelde kot ,eŞofmanla falan...

hızlı cevaplarınız için teşekkürler a.s.

benim de ev terliği spor aykkabı hepsi makinede yıkanır hep hiç bişey olmuyorr

peki file torba gibi bişeyin içine koyup mu yıkıyorsunuz yoksa öylece mi atıyorsunuz makineyefisfisfis

ben spor ayakkabılarımızı da terliklerimizi de yıkıyorum hiç bir şeyin içine koymadan
onları yıkarken banyo paspaslarını duş perdelerini falan da atıyorum
makine tam dolmuyor ve bu sayede çok da güzel yıkanıyorlar

bende çamaşırların arasında atarım hep terlikleri yıkanır tertemizde oluyor
hiçbirşeyin içine koymuyorum canım
geçende kızımın keten ayakkabısını okul çantasını yıkadım makinede tertemiz oldu:hulya:

ben renklilerle birlikte atıyorum ama hepsini değil her makinayı çalıştırdığımda 2 çift olacak şekilde sende öyle yap. ektradan makinayı çalıştırmamış oluyorum böylece.

poşet içine koyup yıkıyorlar canım..ama her ayakkabı yıkanmaz..
nıke adidas..bunlar kalite oldugu için sonuçlar iyi...
yinede tavsiye etmem

ben yikiyorum sonuc mukemmelkaydirigubbakcemile3once yumusaticiyla islatiyorum icini veya deterjan kokusu gitsin diye sonra renklilerle hoooooooop makinaaa:hulya:bir cikiyorlar ayakkabi olasim geliyorsempatiksalakcinniböylece girisimde ayakkabi kokusu kalmiyor valla ben memnunum. yalniz pofidik terliklrimi beyazlilarla atmistim yuksek isiyabilmiyorumkismileburusturmus ama giydikce aciliyor tertemiz tmizlikte n guzel oluyor hemi arkadaslar

bende bormozumun terliklerini ve pufuduk ev terliklerimi atıorum makinaya ohhh miss gibi çıkıo hep yaptığım şey yani bi yan etkisini görmedim bu zamana gayette normal çıktılarşakkıdı

Çamaşır makinasına terlik ,ayakkabı attığımı düşünemiyorum.Kapıya koyardım ben o makinayı.ohaoldumsmile

Benim annem yıkıyor ..
Hem de pırıl pırıl oluyor ayakkablar ev terliklerini de yıkıyor...

Çamaşır makinasına terlik ,ayakkabı attığımı düşünemiyorum.Kapıya koyardım ben o makinayı.ohaoldumsmile

Ayakkabının tabanını temizledikten sonra atabiliriz makineye.Ben ayakkabı yıkamadım henüz,ev terliklerini yıkadım.Makinenin hijyeni benim de aklıma geldi ama sonuçta bunlarla giydiğimiz çoraplarımızı filan da aynı makinede yıkıyoruz diye düşündüm attım makineye.

ev terliklerini atıyorum çamaşırlarla birlikte kısa programa

eşimin ve benim spor ayakkabılarınıda elde bi kat yıkadıktan sonra atıyorum mis gibi oluyolar ama ayakkabının kalitesi ii değilse yırtılma olabilir :hulya:

bende terliklerle birlikte yıkanan çamaşırları çöpe atarım heralde nasıl atıyorsunuz hanımlar yaa çamaşırlarla terlikleri bir arada bende yıkatıyorum terliklerimle eşimin spor ayakkabılarını ama asla bırakın çamaşırı banyo paspasını falan balkon paspasımı dahi atamam yanında :((

Back