camasir makinesinde tavuk haslama!:)

aysuasya

Guru
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2012
708
4
318
Aydın
.....Çamaşır makinasında beyazları yıkarken 70 dereceye ısıtmak gerekiyor. Hazır su ısınmışken içine bir de tavuk atıp pişirsek, hem daha az elektrik faturası gelir, hem de gezegene bir faydamız dokunur diye düşündük ve yılbaşı gecesi bir deney yaptık..Tavuğun beyaz etini naylon torbalara koyup, ağzını da sıkıca kapatıp, çamaşırla beraber makinaya atarak çalıştırdık. Önyıkamalı uzun programı tercih ettik. Sonuçta dışı süper pişti, içler biraz pembe kaldı ama naylon poşet sayesinde tavuk çamaşırları lekelemedi, çamaşır suyu da tavuğun tadını bozmadı. Hatta olayın hikaye tarafı da gayet hoşumuza gitti ki, haftaya patatesleri de makinaya atmayı düşünüyoruz.Bu arada çamaşır makinası olarak ne tavsiye ederiz diye sorarsanız, Samsung WF0700NCW bugün Kliksa’da 949 yerine %28 indirimli, 679TL. 7 kilo tavuk alabiliyor. Üste de Avantajix %3,2 daha veriyor, tavuk neye uğradığını şaşıyor..

Diye bir mail geldi hanimlar:) deneyen olur mu ki:1:

yok artik,yedigimiz nimetin camasir makinesinde ne isi var!!!adi ustunde camasir makinesi bu,kirliler yiknasin diye var o makine,yemek pisirsin diye degil,insanlar ne yapacagini sasirmis dogrusu.

sanırım can sıkıntısından açılmış bi konu öce siz deneyin yiyin sonrada biz yaparız

Sacms
Mekruh
Beyazlarda genellikle iç çamasırı havlular faln olur
Ben bırak naylon poşette tawugu celik kasada da olsa yemm
Saçmalıgın dik alası bu:1:

sanırım can sıkıntısından açılmış bi konu öce siz deneyin yiyin sonrada biz yaparız
Hadi ben dun yaptim bugunde siz yapin? Ne kadar negatifsiniz.
Ben buraya aa ne iyiymis ne kadar tasarruflu falan yazdimda benim mi haberim yok?
Forumda 'can sikintisindan acilan konular' adli bi yer varsa konum oraya tasinabilir!
Sacms
Mekruh
Beyazlarda genellikle iç çamasırı havlular faln olur
Ben bırak naylon poşette tawugu celik kasada da olsa yemm
Saçmalıgın dik alası bu:1:
Ya bunu gercrkten yaptilar mi cok merak ettim:1:
Bide nasil bi posete koydular ki o poset patlamadi?
Poset bi patlasa hem makinenin sagligi acisindan, hem mahvolan beyazlar, hem de ziyan olan tavugu hayal edemiyorum:))
Haftaya patatesler varmis bakalim mail gelecek mi:))

Son düzenleme:
Bu yöntem tutarsa Yeni çıkan modellere yemekler diye bir program eklerler heralde :1:
maile cevap atıp arkadaşın bu kafaya neyle ulaştığını öğrenip bizimle paylaşırmısın

Ütü yaparken de 2 tost atıveririz altına ohhhh çıtır çıtır, boşa gitmesin elektirik .. töbeler olsun -_-

Ütü yaparken de 2 tost atıveririz altına ohhhh çıtır çıtır, boşa gitmesin elektirik .. töbeler olsun -_-

:9::9:
Allh hayretsin cok guldum yha bu daha mantıklı yani en azından ütü temiz camasıra degiyo
Eskiden ütünün üstünde kahve yaparlarmıs yha kömürlü ütüde
Soruncada kömürde kahve yaptım hee kıymetini bil diye hava atarlardı heralde :9::9:

:9::9:
Allh hayretsin cok guldum yha bu daha mantıklı yani en azından ütü temiz camasıra degiyo
Eskiden ütünün üstünde kahve yaparlarmıs yha kömürlü ütüde
Soruncada kömürde kahve yaptım hee kıymetini bil diye hava atarlardı heralde :9::9:

hahaha :))) elektrikli süpürgeyle ne yapabilirim diye düşünüyorum şimdi:D

Bu yöntem tutarsa Yeni çıkan modellere yemekler diye bir program eklerler heralde :1:
maile cevap atıp arkadaşın bu kafaya neyle ulaştığını öğrenip bizimle paylaşırmısın
Maili silmisim bu hafta yine mesaj atarlar beklmedeyim:1:
Haha:1: ya bu seferde kiyafetler ekmrk salam sucuk kasar vs kokar:))dogal parfum mu diyorsun yani:1:

Back