• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çamaşır makinesi tavsiyesi

selena55

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2022
15
0
16
Yeni çamaşır makinası alacağım bana öneride bulunabilir misiniz, yikarken suyu da kopugude gorunen temiz yikayan bir makina istiyorum yenilerde alip memnun kalan varmidir cok eski modeller olmasinda belki uretimde yoktur simdiden tesekuurler ederim herkese

Ben bosch serie 6 10 kg kullanıyorum kurutma da bosch çok memnunum 2 sene oldu alalı sadece üretim yerine dikkat edin. Eski makine samsung hem yıkama hem kurutmaydı. 2018 gibi aldık hiç iyi değildi

Ben bosch serie 6 10 kg kullanıyorum kurutma da bosch çok memnunum 2 sene oldu alalı sadece üretim yerine dikkat edin. Eski makine samsung hem yıkama hem kurutmaydı. 2018 gibi aldık hiç iyi değildi
üretim yerine nasıl dikkat edeceğiz? satıcıya sorsak doğru bilgi verdiğinden nasıl emin olacağız? üretim yerini anlamamızın bir yolu var mıdır? Bir de satın aldığımız ürünün teşhir olup olmadıgından nasıl emin olabiliriz, bilginiz var mıdır?

üretim yerine nasıl dikkat edeceğiz? satıcıya sorsak doğru bilgi verdiğinden nasıl emin olacağız? üretim yerini anlamamızın bir yolu var mıdır? Bir de satın aldığımız ürünün teşhir olup olmadıgından nasıl emin olabiliriz, bilginiz var mıdır?
Normal mağaaza teşhir ürünü outlet diye satar makinede barkodu oluyor üretim yeri yazıyor bilmiyorum başka nasıl anlaşılır

Normal mağaaza teşhir ürünü outlet diye satar makinede barkodu oluyor üretim yeri yazıyor bilmiyorum başka nasıl anlaşılır
Teşekkür ederim 🙏 kafaya koyan zaten bir yolunu buluyordur. Siemens bana diğer Siemens bayisine göre 4.000 TL daha uygun fiyat verdi ama kapalı kutuda bana teşhir kakalarlar diye endişe ediyorum 😏

Bazıları fıayatları yüksek söylüyor bende beyaz esya alcagımda servisçi arkadaşı arıyorum çalıştığı bayilerden fiyat alıp 3-5 aşağı fiyatlı yere yönlendiriyor bazıları önceden depolamış ucuz almış ve ucuz veriyor bazıları ise bunu ucuz satarsam yerine yenisini koyamam kafasında davranıyor . Halbukı aldığı fiyata göre ekleme yapıp alış fıyatıyla müşteriye bize gelen budur diyebilir sonuçta herkes ekmek yiyecek üstünden ki o işi yapıyor . Varsa bi servıscı tanıdık arayıp bi sorun . Hatta biz ürünleri de onun adına faturalı aldık , personel indirimi alıyorlar die 🙈

Teşekkür ederim 🙏 kafaya koyan zaten bir yolunu buluyordur. Siemens bana diğer Siemens bayisine göre 4.000 TL daha uygun fiyat verdi ama kapalı kutuda bana teşhir kakalarlar diye endişe ediyorum 😏
Bilmiyorum bunu yapmazlar bence ayrıca indirimli oluyor benim bulaşık ve kurutma ithal çamaşır buzdolabı Türkiye üreyimiymiş. Zaten servis getiriyor ürünü kuruyor. Fiyat farkı da olabiliyor ama biz alırken taksitli senetle aldık ve o zaman fiyat farkı yoktu. Uygun olanda taksit yoktu. Ben direkt buzdolabı çamaşır bulaşık ankastre almıştım. Direkt outlet olarak belirtiyorlar teşhiri

Yeni çamaşır makinası alacağım bana öneride bulunabilir misiniz, yikarken suyu da kopugude gorunen temiz yikayan bir makina istiyorum yenilerde alip memnun kalan varmidir cok eski modeller olmasinda belki uretimde yoktur simdiden tesekuurler ederim herkese
Bosch WGA142X1TR 9 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi 👌
Samsung, Eurolux kullandım, Benzersiz bir şekilde Bosch'dan memnunummmmm 👍

Eklentiler

• Bosch WGA142X1TR 9 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi.png
    Bosch WGA142X1TR 9 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi.png
    258,6 KB · Görüntüleme: 3
  • Bosch WGA142X1TR 9 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi-1.png
    Bosch WGA142X1TR 9 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi-1.png
    98,3 KB · Görüntüleme: 3
Back