- 4 Mayıs 2024
- 17
- 8
- 20
-
- Konu Sahibi ohafalanoldumyani
Merhabalar , hangi model acaba ve ne kadar süredir kullanıyorsunuz ben profilodan memnun kalmadım camasirlarim hep leş gibi grilesiyor ve asla minicik bir lekeyi dahi çıkarmıyor.Ben altus marka öneririm benimki öyle çok memnunum
Altus AL 9103 MDMerhabalar , hangi model acaba ve ne kadar süredir kullanıyorsunuz ben profilodan memnun kalmadım camasirlarim hep leş gibi grilesiyor ve asla minicik bir lekeyi dahi çıkarmıyor.
Ben de altus kullanıyorum ama hiç memnun değilim. Leke çıkarma grileşme bir türlü çözemedim. Siz hangi çamaşır için hangi programı kullanıyorsunuz bir de deterjan ne kullanıyorsunuzBen altus marka öneririm benimki öyle çok memnunum
Ben eşimin iş çamaşırları için leke programını kullanıyorum operatör olduğu içşn yağ oluyo leke oluyor normal çamaşırlar hani günlük gezmelikler için karma programını nevresimler içinde sentetik kullanıyorum deterjanımda aloBen de altus kullanıyorum ama hiç memnun değilim. Leke çıkarma grileşme bir türlü çözemedim. Siz hangi çamaşır için hangi programı kullanıyorsunuz bir de deterjan ne kullanıyorsunuz