Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci Elçamaşır makinesi, öğretici halkalar, eğitici kumanda vs. 0*36 ay arası oyuncaklar
Fisher Price eğitici uzaktan kumanda 6 - 36 ay Her bebek kumanda ile oynamaya bayılır. İşte bebeğinizin yeni kumandası! Üzerinde rahatça basarak eğlenceli bir sürü tuş var. Sadece eğlenmekle kalmayacak, konuşan kumandası ile birlikte sayıları, harfleri, renkleri, hava durumunu ve daha birçoğunu öğrenecek. Fisher Price eğitici uzaktan kumanda ile bebeğiniz eğlenerek gelişecek. 20 TL kızım bizim kumandaları rahat bıraksın diye BOYNER den 35 TLye aldık elini bile sürmedi. Sıfır sayılır.
Playgro Eğitici Halkalar Değişik yapıdaki halkalar ,bebeğin dokunma duyusunun gelişimine yardımcı olur Halkalar üstüste konularak bebeğin el becerisinin gelişmesine yardımcı olur. Tertemiz 8 TL Playgro Eitici Halkalar | Playgro | Fiyat | 19,00 TL
ÇAMARIR MAKİNESİ SESLİ IŞIKLI MÜZİKLİ ORTASINDAKİ HALKA DÖNÜYOR: 5 TL.
İstanbul'da oturuyorsunuz sanırım. Ne tarafta oturuyorsunuz? Çamaşır makinası ve halkalarla ilgileniyorum. Bana yakınsanız eğer almak isterdim. İkitelli'de oturuyoruz. Çamaşır makinasının herhangi bir eksiği falan var mıdır?