• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El çamaşır makinesi, öğretici halkalar, eğitici kumanda vs. 0*36 ay arası oyuncaklar

merylstrip

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2011
167
4
118
İstanbul
$çamaşır1.jpg $çamaşır2.jpg $playgroöğreticihalka.jpg $fisher%20price.jpg $belbe%20telefon.jpg $PLAYSK~1.JPG $LAMAZE~1.JPG $DSC01992.jpg $DSC01993.jpg $hello%20kity%20kitap.jpg

Fisher Price eğitici uzaktan kumanda 6 - 36 ay
Her bebek kumanda ile oynamaya bayılır.
İşte bebeğinizin yeni kumandası!
Üzerinde rahatça basarak eğlenceli bir sürü tuş var.
Sadece eğlenmekle kalmayacak, konuşan kumandası ile birlikte sayıları, harfleri, renkleri, hava durumunu ve daha birçoğunu öğrenecek.
Fisher Price eğitici uzaktan kumanda ile bebeğiniz eğlenerek gelişecek. 20 TL kızım bizim kumandaları rahat bıraksın diye BOYNER den 35 TLye aldık elini bile sürmedi. Sıfır sayılır.

Playgro Eğitici Halkalar Değişik yapıdaki halkalar ,bebeğin dokunma duyusunun gelişimine yardımcı olur Halkalar üstüste konularak bebeğin el becerisinin gelişmesine yardımcı olur. Tertemiz 8 TL
Playgro Eitici Halkalar | Playgro | Fiyat | 19,00 TL

ÇAMARIR MAKİNESİ SESLİ IŞIKLI MÜZİKLİ ORTASINDAKİ HALKA DÖNÜYOR: 5 TL.

pantalon bebebanın resmi sitesinde şu anda 43 TL

BebepanShop.coM ? 0-6 Yaş Bebek ve Çocuk Kıyafetleri Alışveriş Sitesi, Bebek Giyimi, Çocuk Giyimi, Bebek Kıyafetleri, Çocuk Kıyafetleri, Bebek Giyim, Çocuk Giyim, Bebek Kıyafeti, Çocuk Kıyafeti, Bebek Tekstil, Çocuk Tekstil, Bebek Alışveriş, Çocuk Al

Ben 15 tl ye vericem. Resim çekmek için bile paketini açmadım.

Çamaşır makinesini de kutusunda göndericem sahibinden.com da aynısını 2. elini 15 tl yazmışlar. İLK ÇAMAŞIR MAKİNAM... - Bebek Oyuncakları Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'da - 127615832
ölçülerine gelince 15X17 cm

Son düzenleme:
İstanbul'da oturuyorsunuz sanırım. Ne tarafta oturuyorsunuz? Çamaşır makinası ve halkalarla ilgileniyorum. Bana yakınsanız eğer almak isterdim. İkitelli'de oturuyoruz. Çamaşır makinasının herhangi bir eksiği falan var mıdır?

Back