- 20 Şubat 2015
- 63
- 25
- 36
-
- Konu Sahibi omer_eymen
Aldık canım teşekkür ederim yine de.. Nedenini bilmiyorum ama kalbim kurutmalardan yana hiç gitmedi. Düşünmedim bile. İmkan varsa çamaşırın açık havada kurutulmasından yanayım..Bende evde bebek odası açmak için kurutmalı çamaşır makinesi aradım nihayet aldım. Hotpoint arıston 10 kg yıkama 7 kg kurutma ve fiyatıda gayet uygun geldi bana çok memnun kaldım süper sessiz çalışıyor yeterki kullanma klavuzunu iyi oku uygula tavsiye ederim.
canım eco.da bile mükemmel performans sergiliyor. ben 60 c de yıkıyorum beyazları ve benim sararmış beyazlarımı bembeyaz yaptı :) süreye takılma, ne kadar çok uzun sürerse o kadar elektrik-su harcar diye düşünme çünkü eco.da tasarruflu yıkıyor ama eco dışı yıkarsan süre kısalır ve daha fazla enerji harcarnihallcim ; evet anlattı eşime eşimde bana aktardı. Eco denildiği gibiyse iyi ama çok uzun sürüyor. Gece açmak daha uygun sanırım. Beyazları yıkıyor şu an eco da:) yavaş yavaş yıkadığı için daha etkili gibi geldi beyazlara yanlış mantık kurmuşda olabilirim tabi. En son makinem griye çevirmişti
tv.de reklamlarda gördüyse aklında kalmıştır yumurcağınvalla birikmişti çamaşırlarım. Yumuşatıcı kullanmıyorum oğluşlarıma zararı olmasın diye ama uç buçuk yaşındaki oğlum bile giydirirken anne bu pis gibi demeye başlamıştı yeni yıkadığım halde. Bugün açtım yine yumuşatıcı yok ama misss gibi.. Benim oğlana yaranamadık tabi gene çok üzülmüş kırmızı makine almadık diye. Adı bile geçmedi kırmızının makine konusunda nerdengördü duydu bilmem.
hayır makinenin içinde bulunan ekonomik yıkama programı canımeco makine markası mı?
Aldık canım teşekkür ederim yine de.. Nedenini bilmiyorum ama kalbim kurutmalardan yana hiç gitmedi. Düşünmedim bile. İmkan varsa çamaş açık havada kurutulmasından yanayım..
bosch aldık.. Nihall le aynı makinayı kullanıyoruz.hangi marka aldınız....
bosch aldık.. Nihall le aynı makinayı kullanıyoruz.
peki canım yorgan battaniye kilim gibi eşyalar yıkadınmı hiç...bende iki tane cadı var ellerinden öperler devamlı yerleri kirletiyorlar yorgan olsun battaniye kilimler hep kirleniyor.)) elde yıkamak çok zor ondan soruyorum kusura bakma..canım ben memnunum. Çok temiz yıkıyor, program seçenekleri oldukça iyi. Memnun kaldım tavsiye ederim.
tamam çok teşekkür ederim bilgilerin için..bu makineyi alıcam daha doğrusu aldırıcam))tekrar teşekkürler canım iyi günler..Evet yıkadım:) o iki cadının erkek versiyonları var bendede. Seninle aynı sebepten dolayı aldım diyebilirim. Battaniye kilim tek kişilik yorganlar çok rahat yıkanıyor. Çift kişilik yorganlar ve uyku setlerinde biraz sorun yaşadım. Toz deterjan erimedi. Ama buda sıvı deterjanla çozulebilcek birşey. Bir dahaki yıkayışımda öyle yapacağım.