- 20 Şubat 2015
- 63
- 25
- 36
-
- Konu Sahibi omer_eymen
bende bosch 9 kg var çk memnunum ve süper sessiz bir makine 1400 tl .ye aldık tavsiye edebilirim bosch wat24480 serisi benimkimerhaba arkadaşlar,
çamaşır makinası almak istiyorum ama bir turlu karar veremedim. Tercihim beyaz eşyada bosch. Ama yinede diğer tavsiyelere açığım. 5 kiloluk makinem yetmiyor artık iki çocuğum var üçüncü gelmeye hazırlanıyor. En az 8 kiloluk istiyorum. Battaniye yorgan kilim vs yıkamak için ideal mi siz ne dersiniz?
ben aynı modeli netten araştırdım ve kalbim ona çok yöneldi nette en ucuz 1450 ًye buldum nerden aldığını öğrenebilir miyimbende bosch 9 kg var çk memnunum ve süper sessiz bir makine 1400 tl .ye aldık tavsiye edebilirim bosch wat24480 serisi benimki
evimizin hemen altında bosch yetkili bayisi var ordan canım İstanbul-Yedikule de ben çok memnunum yorgan rahat yıkarsın ve tamburu çok geniş sessiz olması da ayrıca güzel kesinlikle tavsiye ederim sonuçta bir kere alınması gereken bir ürün beyaz eşyaben aynı modeli netten araştırdım ve kalbim ona çok yöneldi nette en ucuz 1450 ًye buldum nerden aldığını öğrenebilir miyim
estağfurullah ne demek sorup öğrenerek araştırarak alınması lazım zaten biz peşin aldık canımçok teşekkür ederim çok soru sordum ama taksitli fiyatmı peşin fiyat mı bu
:) bozuldu zaten makinem biz ne alacağımıza karar veremiyoruz.artık burdan yazarım ne aldığımı bakalımkesinlikle beyaz eşya nasip ve şans işi, ben temiz yıkamasına çok önem verdiğimden bosch tercih ettim gerçekten hakkını veren bir makine ödenen paranın. eşinizi de ikna edersiniz tatlı dille makine artık temiz yıkamıyor iş yerinde rezil mi olucaksın kirli çamaşırlarla dersiniz aldırırsınız :)
Tamam canım hakkında hayırlısı hangisiyse o olsun İnşallah:) bozuldu zaten makinem biz ne alacağımıza karar veremiyoruz.artık burdan yazarım ne aldığımı bakalım
teşekkür ederim canım aminTamam canım hakkında hayırlısı hangisiyse o olsun İnşallah
çok sevindim canım güle güle kullan. elinden geldikçe speed eco değil de eco.da kullan beyazları sadece eco program dışı kullan tasarruf için aklında olsunbosch wat 24480 9 kiloluk aldık.. 8 kiloyla arasında 50 lira fark ettiği için 8 i düşünmedim bile.. Araştırmaya başladığımda ilk gördüğüm makine buydu.. Nihalll cim sana da tekrar teşekkür ederim...
Sağol cnm. Yarın gelecek makinem. Artık Bi karışıklık yaşarsam tekrar sana sorarım:):):)çok sevindim canım güle güle kullan. elinden geldikçe speed eco değil de eco.da kullan beyazları sadece eco program dışı kullan tasarruf için aklında olsun
gelen servis anlatıyor zaten ama ben anlamamıştım mesela adamın dediklerini :)) sor tabii elimden geldiğince yardımcı olurum sana canım tekrar hayırlı olsun :)Sağol cnm. Yarın gelecek makinem. Artık Bi karışıklık yaşarsam tekrar sana sorarım:):):)
Bende evde bebek odası açmak için kurutmalı çamaşır makinesi aradım nihayet aldım. Hotpoint arıston 10 kg yıkama 7 kg kurutma ve fiyatıda gayet uygun geldi bana çok memnun kaldım süper sessiz çalışıyor yeterki kullanma klavuzunu iyi oku uygula tavsiye ederim.merhaba arkadaşlar,
çamaşır makinası almak istiyorum ama bir turlu karar veremedim. Tercihim beyaz eşyada bosch. Ama yinede diğer tavsiyelere açığım. 5 kiloluk makinem yetmiyor artık iki çocuğum var üçüncü gelmeye hazırlanıyor. En az 8 kiloluk istiyorum. Battaniye yorgan kilim vs yıkamak için ideal mi siz ne dersiniz?