Çamaşır makinesi hakkında fikir lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kuzum

Bu konida hassasum
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
8.474
280
698
Arkadaşlar 12 senedir kullandığım Arçelik Marka çamaşır makinem bozuldu. (emeği çok, inkar edememsempatiksalakcinni )2-3 gündürde çamaşır makinesi bakıyoruz. Profilo ve Samsung arasında kaldım. Bugün akşama karar verip almam lazım.

Aranızda Profilo veya Samsung çamaşır makinesi kullanan vardır tabi, tavsiyelerinizi veya şikayetlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim. Gönlüm profilodan yana ama Samsung'un da fiyatı daha uygun.

Ay napacağımı şaşırdım he bilmiyorumkismile, Ariston Hotpoint seriside çok şık ve fiyatıda profilo gibi ama çok fazla şikayet okudum vazgeçtim.

netcem ben yabenneyaptımki

Bizimde aynı şekilde eski makine sorun çıkartınca uzun bir dönem araştırdık.
Sonunda WM12E46GTR-12.4 modeline karar verdik. Gerçekten ben çok memnun ,
kaldım. 7 kiloluk olması büyük avantaj uyku setinin yorganını hatta battal battaniyelerimi bile
rahatlıkla yıkayabiliyorum. Zaman ayarlaması, speed tuşu ile hızlı yıkama çok güzel.
Birde 15 dk çok kısa bir programı var yazın günlük yıkanan çamaşırlarda çok işime yaradı.
Kesinlikle tavsiye ederim.

Tatlışım, Samsung'tan şaşma derim ben. Eşim duymasın ama makinem bozulsa da Samsung alsam diye gözüne bakıyorum. Kurutmalıları, müziklileri her bir şeylileri var. En son kardeşim aldı, inanılmaz memnun. Benim şimdi kullandığım Bosh marka. O da güzel ama Samsung gibi değil...

Son düzenleme:
profilo kesinlikle tavsiye etmem. samsung belki, bosch tavsiyemdir. :)
çamaşır makinası alırken dikkat edilecek bazı özellikler,
- a enerji performansı
- su tüketim
- kaç kg olduğu
- ses düzeyi
bunları incelemeden sakın almayın...

Profilo A+ , 7 kg aldım bile kızlar. olumunekankayizsmile
2 dir kullanıyorum, bakalım ileriki dönemlerde kendisiyle nasıl anlaşıcaz. Umarım aramızda bir tatsızlık çıkmaz.lmaz:

Samsung 699 TL, profilo 799 TL idi. Aslında bide İndesit vardı Profiloyla aynı özelliklerde fiyatıda 599 du, "len nolacak allasen, al gitsin" dedim de, satıcı yağuşuhlu vazgeçirdi. İndesitlen Profilo bir olmazmış:dilcikar:,

Teşekkür ederim.bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…