- Konu Sahibi sherlocker
-
Merhabalar herkese...
Eşim çoğunlukla pantolonunu değiştireceği zaman,ceplerini kendisi boşaltır,kirliye atar yada aldığı yere bırakır:)))Eğer çamaşır yıkamak üzereysem ben boşaltırım ceplerini...
Yine bir sabah,işe giderken ceplerini boşaltmış ve pantolonunu yatağın üzerine güzelce koymuş...
Bende renkli çamaşırları bir güzel yıkadım,astım,kurudular topladım.Sıra geldi ütüye...
Ütülerken elime bir sertlik geldi.
Ne olsa beğenirsiniz.Meğer kot pantolonun çakmak cebine flash bellek koymuş ve almamış..
O flash bellek bir güzel yıkanmış,mis gibi olmuş...
Eyvahlar olsun,içinde bir sürü işle alakalı dosya var,bilgisayara atılmamışlar henüz,aklım bi gitti geldi.Kıştı,peteğin önünde minderlerim var.Koydum oraya iyice kurusun diye.:roflol::roflol:Gülmeyin....Kurumadan takıp bakmadım ne alemde diye..Akşama doğru taktım baktım çalışıyor:lepi:
Aman Yrabbi nemutluluk ne mutluluk...
Akşam eşim geldi.
"Eeeeeeee ben bugün bişey yaptım:kedi:
Flash belleği almamışsın cebindenBende bir güzel yıkadım,tertemiz oldu,virüs mirüs kalmadı" dedim.
Güldü..."Çalışıyor mu?" dedi..."Evet" dedim."Ozaman sorun yok"dedi.
Sırıttım...
Ve ben bunu bir kere değil,defalarca yaptım ve hala çalışıyor....buyrunnnnnnnnn
Gelelim mevzuyaaaaa....
Efendim bakalım sizler,ilginç,komik,değişik,asla yıkanmaması gereken kaydirigubbakcemile3 neler neler yıkadınız makinede....
Buyrun bakalım..Minik sırlar ortaya,haydensositosositosositosositosositososito
:lepi: :roflol: :roflol: :roflol: annmin sütyeninki de yazın teyzemlerdeyken onların makinaya kaçtı :1ninca: ama bi arıza vermedi biz ordayken :roflol: tabi ben kimseye bişey demedim gamyoncuiremsuEfendim....Yıllar yıllaaaarrrr önce...
İlk telli sütyenimi almışım,büyüyorum artık:))))
Haliyle bir süre sonra yıkanması gerekiyor:)))
Neyse...
Bir gün makina sıkmaya geçince,tangır tungur,pat çat garip sesler geliyor ve babam müdahale ediyor hemen..
Kolay kolay servis çağımayız,babam tamir eder herşeyi:)))
Ama bu sesin sebebini bir türlü bulamıyor...
Amcam da AEG servisinde çalışıyor ozaman,hemen amcama danışılıyor..
Valla abi kazanı falan sök bak,bir şey kaçmıştır içine diyor..
Babam kazanı söküyor komple,arasından 2 tane,yarım ay şekline ne üdüğü belirsiz tel çıkıyor...
Ne annem ne babam hiç birşeye benzetemiyorlar...
Annem geliyor,bana gösteriyor,bunların ne olduğu hakkında bir fikrin varmı diyor,gülüyorum...
Eeee şey onlar benim sütyenimin telleri diyorum,annemle gülme krizlerine giriyoruz...
Sonra annem babama söylüyor,hay Allah iyiliğinizi versin,bende baktım baktım,evirdim çevirdim,hiçbir şeye benzetemedim diyor ve o da gülüyor:)))))
Ozamanki sütyenler buna benzer sorunlar çıkarıyormuş sanırım,çünkü başkalarından da benzer hikayeler duymuşttum..
Ama şimdilerde hiç bir şey olmuyor,ben hep makinede yıkayorum,tellerin bi yere kaçtığı yok valla,hatta yerlerinden milim oynamıyorlar...
Bu da böyle bir hikaye işte:))))
Efendim....Yıllar yıllaaaarrrr önce...
İlk telli sütyenimi almışım,büyüyorum artık:))))
Haliyle bir süre sonra yıkanması gerekiyor:)))
Neyse...
Bir gün makina sıkmaya geçince,tangır tungur,pat çat garip sesler geliyor ve babam müdahale ediyor hemen..
Kolay kolay servis çağımayız,babam tamir eder herşeyi:)))
Ama bu sesin sebebini bir türlü bulamıyor...
Amcam da AEG servisinde çalışıyor ozaman,hemen amcama danışılıyor..
Valla abi kazanı falan sök bak,bir şey kaçmıştır içine diyor..
Babam kazanı söküyor komple,arasından 2 tane,yarım ay şekline ne üdüğü belirsiz tel çıkıyor...
Ne annem ne babam hiç birşeye benzetemiyorlar...
Annem geliyor,bana gösteriyor,bunların ne olduğu hakkında bir fikrin varmı diyor,gülüyorum...
Eeee şey onlar benim sütyenimin telleri diyorum,annemle gülme krizlerine giriyoruz...
Sonra annem babama söylüyor,hay Allah iyiliğinizi versin,bende baktım baktım,evirdim çevirdim,hiçbir şeye benzetemedim diyor ve o da gülüyor:)))))
Ozamanki sütyenler buna benzer sorunlar çıkarıyormuş sanırım,çünkü başkalarından da benzer hikayeler duymuşttum..
Ama şimdilerde hiç bir şey olmuyor,ben hep makinede yıkayorum,tellerin bi yere kaçtığı yok valla,hatta yerlerinden milim oynamıyorlar...
Bu da böyle bir hikaye işte:))))
:lepi: :roflol: :roflol: :roflol: annmin sütyeninki de yazın teyzemlerdeyken onların makinaya kaçtı :1ninca: ama bi arıza vermedi biz ordayken :roflol: tabi ben kimseye bişey demedim gamyoncuiremsu
Bİde ben babamın nüfus cüzdanını yıkamıştım :kedi: :kedi: Çamaşırları çıkardığımda babamın yüzüne ay doğmuştu :kedi: bembeyazdı :roflol:
:roflol::roflol::roflol:aynı şey benimd başıma geldi. babam tamir edemeyince tamirci çağırdı. doğal olarak telin ne teli olduğunu tamirci izah etmiş
nevincim güzel bir konu
ben de eşimin rahmetli babasının resmini yıkadım ama yalvar yakar bir başkasından almıştık vermiyordu neyse sonunda verdi adamcağız ama resim eşimin cebinde kaldığı için bende bir güzel yıkadım
resim çok eski olduğu için zaten yıpranmıştı makinada mahvetmiş atık yani
eşim birşey demedi olan olmuştu zaten
para para para
ütülerken bulunca nası sevınıyorum ya ilaç gıbı gelıyo :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?