Çamaşır Makinenizde Neler Neler Yıkadınız Bakalım:)

benimde bizzat peçete yıkamışlığım vardır bikeresindede beyazlarla tükenmez kalem yıkamıştım eşimin gömleği ve benim sevdiğim bi bluzum o günden sonra toz bezi olarak sürdürdüler evdeki varlıklarını
kaydirigubbakcemile3

çok sık kotumun cebindeki paralar yıkanıp misler gibi oluyor...zemuszemus

bunu unutup o kadar sık yapıyorum ki...:umursamaz:

paralarını yıkadım :roflol:
işe gitmeden önce makinayı çalıştırmıştım
pantolonunu çıkarıp makinanın üstüne bırakmış ceplerinide hep kendi boşalttığı için bakmadım bende
oda farkında değil taksiye binmiş gidiyo geçte kalmıştı
yolda beni arıyoki paralarım yok nerde :roflol:
tabiki makinada :lepi:

bende geçen ay flash belleği yıkadım eşimin pantoluyla beraber...kaydirigubbakcemile3
Eşimde aradı durdu flash belleği, bide bana soruyor..:uhm:
"aşkım flash belleği gördünmü":uhm:
yok be aşkım,kimbilir hangi arkadaşında dedim bende...delikafadulden
çamaşırları toplayınca farkettim cebinde olduğunu...:roflol:
Sonra utanmadan dedim ki" flash belleğin tertemiz olmuş,baktım pcden içine,ohh mis gibiydi valla"
:roflol:

Efendim....Yıllar yıllaaaarrrr önce...

ılk telli sütyenimi almışım,büyüyorum artık:))))
Haliyle bir süre sonra yıkanması gerekiyor:)))
Neyse...
Bir gün makina sıkmaya geçince,tangır tungur,pat çat garip sesler geliyor ve babam müdahale ediyor hemen..
Kolay kolay servis çağımayız,babam tamir eder herşeyi:)))
Ama bu sesin sebebini bir türlü bulamıyor...
Amcam da AEG servisinde çalışıyor ozaman,hemen amcama danışılıyor..
Valla abi kazanı falan sök bak,bir şey kaçmıştır içine diyor..
Babam kazanı söküyor komple,arasından 2 tane,yarım ay şekline ne üdüğü belirsiz tel çıkıyor...
Ne annem ne babam hiç birşeye benzetemiyorlar...
Annem geliyor,bana gösteriyor,bunların ne olduğu hakkında bir fikrin varmı diyor,gülüyorum...
Eeee şey onlar benim sütyenimin telleri diyorum,annemle gülme krizlerine giriyoruz...
Sonra annem babama söylüyor,hay Allah iyiliğinizi versin,bende baktım baktım,evirdim çevirdim,hiçbir şeye benzetemedim diyor ve o da gülüyor:)))))

Ozamanki sütyenler buna benzer sorunlar çıkarıyormuş sanırım,çünkü başkalarından da benzer hikayeler duymuşttum..
Ama şimdilerde hiç bir şey olmuyor,ben hep makinede yıkayorum,tellerin bi yere kaçtığı yok valla,hatta yerlerinden milim oynamıyorlar...

Bu da böyle bir hikaye işte:))))

Son düzenleme:
:lepi: :roflol: :roflol: :roflol: annmin sütyeninki de yazın teyzemlerdeyken onların makinaya kaçtı :1ninca: ama bi arıza vermedi biz ordayken :roflol: tabi ben kimseye bişey demedim gamyoncuiremsu
Bİde ben babamın nüfus cüzdanını yıkamıştım :kedi: :kedi: Çamaşırları çıkardığımda babamın yüzüne ay doğmuştu :kedi: bembeyazdı :roflol:

aynı şey benimd başıma geldi. babam tamir edemeyince tamirci çağırdı. doğal olarak telin ne teli olduğunu tamirci izah etmiş

:roflol::roflol:İyi yapmışın bir şey dememekle,ilk anda sorun çıkmadıysa senden kaynaklı değildir zaten,dimi?:roflol::roflol:
çaktırmadan yenisini çıkartsaydın cüzdanın :jeyyar:

aynı şey benimd başıma geldi. babam tamir edemeyince tamirci çağırdı. doğal olarak telin ne teli olduğunu tamirci izah etmiş
:roflol::roflol::roflol:
ayy bu çok iyiymiş,tamirci anlattı heee....

Şu sütyen yıkama aparatlarından almak lazımsanırım,tamirciler isyan etmeden:)))kaydirigubbakcemile2

nevincim güzel bir konu

ben de eşimin rahmetli babasının resmini yıkadım ama yalvar yakar bir başkasından almıştık vermiyordu neyse sonunda verdi adamcağız ama resim eşimin cebinde kaldığı için bende bir güzel yıkadım

resim çok eski olduğu için zaten yıpranmıştı makinada mahvetmiş atık yani

eşim birşey demedi olan olmuştu zaten

Sütyen olayını ben yazcaktım abla benden önce davranmışsın...

Bende çok küçüktüm ama makinadan çıkan telleri hala hatırlıyorum:roflol:..

Hepiniz süpersiniz bu arada:roflol:

nevincim güzel bir konu

Canım Mumu'm sağol...

Malesef o aşamadan sonra yapacak bir şey olmuyr artık:))))

ütülerken bulunca nası sevınıyorum ya ilaç gıbı gelıyo :roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:
Değişik bir para biriktirme yöntemi olabilir bu aslındakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Paralar nerde,aaaaaa hiç haberim yok:jeyyar:
Nanananananana.....Ütülerkende hoooppp cebe:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…