- 2 Şubat 2008
- 2.215
- 43
- 158
- Konu Sahibi sherlocker
-
bende çok peçete yıkamışımdır.yazık israf olmasınlar dimi:)))
ananemle hamama gtmiştik bi kere eve gelince onun kirli eşylarını ve benmkileri makinaya attım.. daha sonra dedi ayçaa benm şalvarım nerde içinde param olcak dedi ben delikafadulden aaaa ben onu yıkadım dedim..sonra cuzdanı bi çıkardım içindeki 60 milyonda cuzdanın rengine dönmuş simsiyah olmuş..zaten aldıkları emekli aylığı belli..hemen gidip merkez bankasından deişmiştim ..
bi kerede nasıl oldu bilmıom ama oğlumun ateş ölçer çıkmıştı çamaşırlarla :1shok: ogundur bugundur ateş ölçmuo :roflol:
bende flsh bellek yıkadım hiçbirşey olmadı
peçete kağıt bozuk para ve çakmak yıkadım
benim kız elinde benim cep telefonum dolaşıyor evin içinde neyse zaman geçti, çamaşır atayım makiney deidm, attım, alla alla pat küt sesler geliyor makineden, gene çakmak falan unuttum yada anahtarı dedim fazla umursamadım.alışığım yani çakmatı, anahtardı vesaire yıkamaya makinede. sonra sucuyu arayacam ararım ararım evi yok telefon. meğersem canım kızım gitmiş telefonu kirli gördü herhalde paklansın dedi. atmış içine. bende bi güsel yıkamıştım. çok steril oldu kendisini hayata döndüremedik ama , öbür taraf giderken mis gibi getti cnım telefon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?