Çamaşır Makinenizde Neler Neler Yıkadınız Bakalım:)

sherlocker

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2008
2.215
43
158
Merhabalar herkese...

Eşim çoğunlukla pantolonunu değiştireceği zaman,ceplerini kendisi boşaltır,kirliye atar yada aldığı yere bırakır:)))Eğer çamaşır yıkamak üzereysem ben boşaltırım ceplerini...

Yine bir sabah,işe giderken ceplerini boşaltmış ve pantolonunu yatağın üzerine güzelce koymuş...

Bende renkli çamaşırları bir güzel yıkadım,astım,kurudular topladım.Sıra geldi ütüye...

Ütülerken elime bir sertlik geldi.

Ne olsa beğenirsiniz.Meğer kot pantolonun çakmak cebine flash bellek koymuş ve almamış..

O flash bellek bir güzel yıkanmış,mis gibi olmuş...

Eyvahlar olsun,içinde bir sürü işle alakalı dosya var,bilgisayara atılmamışlar henüz,aklım bi gitti geldi.Kıştı,peteğin önünde minderlerim var.Koydum oraya iyice kurusun diye.:roflol::roflol:Gülmeyin....Kurumadan takıp bakmadım ne alemde diye..Akşama doğru taktım baktım çalışıyor:lepi:

Aman Yrabbi nemutluluk ne mutluluk...

Akşam eşim geldi.

"Eeeeeeee ben bugün bişey yaptım:kedi:
Flash belleği almamışsın cebindenBende bir güzel yıkadım,tertemiz oldu,virüs mirüs kalmadı" dedim.

Güldü..."Çalışıyor mu?" dedi..."Evet" dedim."Ozaman sorun yok"dedi.

Sırıttım...

Ve ben bunu bir kere değil,defalarca yaptım ve hala çalışıyor....buyrunnnnnnnnn

Gelelim mevzuyaaaaa....

Efendim bakalım sizler,ilginç,komik,değişik,asla yıkanmaması gereken kaydirigubbakcemile3 neler neler yıkadınız makinede....

Buyrun bakalım..Minik sırlar ortaya,haydensositosositosositosositosositososito

ben daha hiç birşey yıkamadım Allah'a şükür..

ama annem babamın kredi kartından tutundan kendı cep telefonununa kadar yıkamıstır kaydirigubbakcemile3

annem bi keresinde babamın cebindeki paraları unutupta yıkamıştı
kurttuk kullandık ne olcak canım zemuszemus
biz çok steril bir aileyiz para mikrop yuvası elden ele geçiyor bence yıkanması şart :roflol:

Bozuk para defalarca yıkadımsırnaşık şeysırnaşık şey
Hiç anneme benzememişim yasırnaşık şey

bende peçete çok yıkamısımdır ama bır keresınde eşim çakmak bırakmış.halbuki ben yıkamadan önce kontrol ederim hep ceplerını.gozumden kaçmıs herhalde.bır guzel cakmağı yıkamıstım.

Kuzenimde cep tlfnunu makınanın içinde unutmuştuu.çok gülmüştümm yaa cep tlfda olurmu demeyın valla dogru dıyorum :roflol:

kalem,çakmak,özellikle eşimin cebinde eksik olmayan ve benim dikkat etmediğim kürdanda yıkamışımdır şimdi aklıma geldi..

Bende yüklü bir miktar para yıkamışım bilmeden , çalışanların cüretlerini cebine koymuş eşim öylece bırakmış kirli sepetinin üzerine bende ceplerinden gerekeni almıştır diye bakmadan salladım makineye.
Pantolonu asarken bi baktım etrafa kağıt paralar 50 likler 100 lükler saçıldı.
Hepsini evin içinde dizdim resmen heryerim para..
Gülsem mi ağlasam mı şaşırdım.
Biraz buruştu tabi paralar kokuyo bi de yumuşatıcı
Hepsini ütülemek zorunda kaldım yaa..
Rezillikti resmen.

Ayyy hepsi çok hoşmuş...

Ama telefon en fenası yaaa...Bide pahalı birşeyse eyvah ki eyvah yani...

Attaque,Allahım gökten para yağıyor demişindir heralde:roflol:

Kalem bende yıkamıştım yaa,iş pantolonun yan cebindeymiş,akmışta akmıştı valla...

Ben çok peçete yıkamışımdır.ama eşim cebine yüzüğünü koymuş unutmuş makinada yıkandı :roflol: bide cüzdan

ananemle hamama gtmiştik bi kere eve gelince onun kirli eşylarını ve benmkileri makinaya attım.. daha sonra dedi ayçaa benm şalvarım nerde içinde param olcak dedi ben delikafadulden aaaa ben onu yıkadım dedim..sonra cuzdanı bi çıkardım içindeki 60 milyonda cuzdanın rengine dönmuş simsiyah olmuş..zaten aldıkları emekli aylığı belli..hemen gidip merkez bankasından deişmiştim ..

bi kerede nasıl oldu bilmıom ama oğlumun ateş ölçer çıkmıştı çamaşırlarla :1shok: ogundur bugundur ateş ölçmuo :roflol:

para yıkadım bir keresinde sim kart yıkamıstım allahtan bişiy olmadı birde memorybarımı yıkamıstım

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bende flsh bellek yıkadım hiçbirşey olmadı
peçete kağıt bozuk para ve çakmak yıkadım

Ohhhhh yalnız değilmişim....:1hug:

benim kız elinde benim cep telefonum dolaşıyor evin içinde neyse zaman geçti, çamaşır atayım makiney deidm, attım, alla alla pat küt sesler geliyor makineden, gene çakmak falan unuttum yada anahtarı dedim fazla umursamadım.alışığım yani çakmatı, anahtardı vesaire yıkamaya makinede. sonra sucuyu arayacam ararım ararım evi yok telefon. meğersem canım kızım gitmiş telefonu kirli gördü herhalde paklansın dedi. atmış içine. bende bi güsel yıkamıştım. çok steril oldu kendisini hayata döndüremedik ama , öbür taraf giderken mis gibi getti cnım telefon

:roflol::roflol:

Eeeee fındık kurdu kirli dediyse kirlidir annesi....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Sen daha iyi bilecek değilsin yaaakaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…