- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 43
-
- Konu Sahibi mermaid2608
Onu da yaptık. Nasıl atlasam sanki peçete kalmış bişeyin cebinde gibi.Makinenin alt kısmında bir kapak var orayı açıp filtreyi temizleyin,bir şey tıkanmıs olabilir
Yıllardır toz deterjan kullanmıyorum. Sık sık deterjan gözünü temizliyorum. Şimdi yine deneyeyim. Belki sıvı deterjan da katılaşma yapıyordur.Muhtemelen eskiden kullandiginiz toz deterjan borularda ya da deterjan gözünün altında tabaka halinde birikti. Her yıkamada parça parça kopup karışıyor suya. Deterjan gözünü çıkarıp hem kendisini hem de altını iyice temizleyin.
Kullanmıyorum. SadeceBazı yumusaticilar öyle yapıyor hangi yumuşatıcı kullanıyorsunuz?
Omo kullanıyorum hiç böyle bir sorun yaşamadım sadece bazen kalitesiz ürünler aldiğimda kar yağmış gibi oluyor özellikle siyahlara mavi yumoşla çözdüm onu da denemekten zarar gelmezKullanmıyorum. Sadece
perwol sıvı kullanıyorum. Beyaz sirke döküyorum.
Bingo, perwol, persil dışında hiç bir şey kullanmadım. O kadar dikkat etmeme karşılık böyle olunca sinir oldumOmo kullanıyorum hiç böyle bir sorun yaşamadım sadece bazen kalitesiz ürünler aldiğimda kar yağmış gibi oluyor özellikle siyahlara mavi yumoşla çözdüm onu da denemekten zarar gelmez
Çamaşır makinem, sıvı deterjan kullanıyor olmama karşılık özellikle siyah çamaşırlarda sanki toz deterjan kullanmışım gibi beyaz beyaz minik pamucaklar bırakıyor. Boş çalıştırdım, makine temizleyici ile çalıştırdım, beyaz sirke ile çalıştırdım. Ama çözüm bulamadım. Nedeni ve çözümü konusunda yardımcı olabilir misiniz?