• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çamaşır makinası

ALariSS

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2008
109
0
116
İstanbul
arkadaşlar bizim buranın köyünde bi teyze var.. çamaşır makinesi bozulmuş.. elde yıkayamayacak kadarda yaşlı.. ramazanda kendisine verilen zekat ve fitreler ile bi makina almayı düşünüyo.. benimde aklıma geldiki burda kendi makinesini yenileyen arkadaşlar vardır.. yada ucuz yollu alabileceğimiz bir yer tavsiye edebilen.. arkadaşlar duyarlı olursak seviniriz.. kadının elinde 300 milyon var. bende düşündümki burdan bir el uzatılırsa en azından parası bi miktar onu geçindirir,elinde kalır..

ben burdaki duyarlı çok arkadaş olduğunu biliyorum.. mesela bayankahkaha geçen bir halı ihtiyacımız vardı.. sağolsun hemen koştu.. gerçi halıda istediğimiz kişiye kısmet olmadı.. ama yine iihtiyacı olan birine yaradı..

kendisine tekrar teşekkür etmek istedim.. bu dünyada verdiğini allah öteki tarafta karşısına çıkarsın...

Çok güzel düşünmüşsün arkadaşım mutlaka çıkar birisi
Ben makinamı yeniliyorum hatta yarın gelecek yenisi ama diğeri bozuldu 17 yıldır kullanılıyor teyzeye eziyet olur sadece suyunu elimle damacanadan falan döküyorum yok sıkmıyor ooofff çok derdi var ama mutlaka bir hayır sever yardım eder buradan...

teşekkürler canım ne demek imkan olduktan sonra nolack kı Allah razı olsun sendende :)
bı arştıralım bakalım tamırcı arkadş var onad abır sorayım bende belkı elıne duser oyle bırtane sen ne yaptın nasıl gıdıyor evlilik eşin iş buldumu sevgılercanısı

teşekkürler canım ne demek imkan olduktan sonra nolack kı allah razı olsun sendende :)
bı arştıralım bakalım tamırcı arkadş var onad abır sorayım bende belkı elıne duser oyle bırtane sen ne yaptın nasıl gıdıyor evlilik eşin iş buldumu sevgılercanısı

yok eşim daha ne yazikki bulamadi... Bizimde iştee öyle böylee gidiyo diyelim... Inşll... Haber çikar.. Ben makina için aradim servisi en azindan bi fiyat alayim diye.. Makinanin tamburunda paslanma varmiş.. Ne atarsan at makinaya o deliklerden herşey pas oluyor.. Burda 150-160 arasi dediler..