arkadaşlar bizim buranın köyünde bi teyze var.. çamaşır makinesi bozulmuş.. elde yıkayamayacak kadarda yaşlı.. ramazanda kendisine verilen zekat ve fitreler ile bi makina almayı düşünüyo.. benimde aklıma geldiki burda kendi makinesini yenileyen arkadaşlar vardır.. yada ucuz yollu alabileceğimiz bir yer tavsiye edebilen.. arkadaşlar duyarlı olursak seviniriz.. kadının elinde 300 milyon var. bende düşündümki burdan bir el uzatılırsa en azından parası bi miktar onu geçindirir,elinde kalır..
ben burdaki duyarlı çok arkadaş olduğunu biliyorum.. mesela bayankahkaha geçen bir halı ihtiyacımız vardı.. sağolsun hemen koştu.. gerçi halıda istediğimiz kişiye kısmet olmadı.. ama yine iihtiyacı olan birine yaradı..
kendisine tekrar teşekkür etmek istedim.. bu dünyada verdiğini allah öteki tarafta karşısına çıkarsın...
ben burdaki duyarlı çok arkadaş olduğunu biliyorum.. mesela bayankahkaha geçen bir halı ihtiyacımız vardı.. sağolsun hemen koştu.. gerçi halıda istediğimiz kişiye kısmet olmadı.. ama yine iihtiyacı olan birine yaradı..
kendisine tekrar teşekkür etmek istedim.. bu dünyada verdiğini allah öteki tarafta karşısına çıkarsın...