ÇAMAŞIR MAKİNASI YERİ!!!

Pelinimben

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
6.055
7.341
398
Merhabalar...Nasipse ekimde düğünüm var ve hazırlıklar devam ediyor sorunum var ve çözemiyorum kendi evimizi aldık mutfak dolaplarımız küçük alt dolaba bulaşık makinası koyacağız yanına çamaşır makinası yeri vara ama onu da oraya koyarsak hem alt dolap diye birşey kalmıyor hemde kapaklar çıkacağı için çirkin bir görüntü oluşuyor .Nişanlımda balkona koyalım cam balkon yaptıralım diyor o da mantıklı gelmiyor yazın yıkadığımda altına su kaçar falan paslanır diye düşünüyorum.Küçük tuvalet var alafranga en mantıklısı orayı kapatmak ona da nişanlım istemiyor 2 tuvelet olsun nasıl kapatılacak falan diyor ne yapacağımı hakkında bilgim yok maliyet açısındanda düşünüyorum sonuç da düğün yapılacak durduk yere cam balkon falan hiç gerek yok fikri olan varsa yardımcı olabilir mi beyaz eşyalar gelecek sırf bu sorun yüzünden bekliyoruz

bende de aynı sorun var alafranga tuvalete ileride koymayı düşünüyorum kapatması falan masraf olur diye ben çözümü bulaşık makinesi almayarak buldum onun yerine çamaşır makinesi koymayı düşünüyorum hem 2 kişinin ne bulaşığı olur.

bende de aynı sorun var alafranga tuvalete ileride koymayı düşünüyorum kapatması falan masraf olur diye ben çözümü bulaşık makinesi almayarak buldum onun yerine çamaşır makinesi koymayı düşünüyorum hem 2 kişinin ne bulaşığı olur.
Ya canım güzel bulmuşsun ama benim ellerimde egzama var suya deterjana deydiği an dayanılmaz acılar yaşıyorum o yüzden benim şart bulaşık makinası

Ya canım güzel bulmuşsun ama benim ellerimde egzama var suya deterjana deydiği an dayanılmaz acılar yaşıyorum o yüzden benim şart bulaşık makinası
ozaman tek çaren tuvaleti kapatman başka odalara koy diyorlar genelde ama bence yakışmıyor ya banyoya ya mutfağa konulmalı eğer ki holün genişse orayı da tavsiye edebilirim.

camaşır makınenızı nışanlınızın dedıgı gıbı balkona koyabılırsınız..mutfakta hoş olmuyor bence..
ayrıca benımde balkonumda makınem ..sorun yaşamıyorum..tabı yerım olsaydı banyomu tercıh ederdım..

camaşır makınenızı nışanlınızın dedıgı gıbı balkona koyabılırsınız..mutfakta hoş olmuyor bence..
ayrıca benımde balkonumda makınem ..sorun yaşamıyorum..tabı yerım olsaydı banyomu tercıh ederdım..
Peki güneş alıyor mu balkonunuz balkona koyarsak cam balkon yaptıracağız bir de makinanın altına yüksek tutacak gibi birşey var mı sizde yıkandığında altına su kaçarsa zamanla pas oluşur diye düşünüyorum

Balkonu kapatmak en mantıklısı bence. Kış için de ideal. Evde ikinci bir tuvalet olması her zaman için daha iyidir. Çocuklarınız olduğu zaman daha rahat edersiniz.

Peki güneş alıyor mu balkonunuz balkona koyarsak cam balkon yaptıracağız bir de makinanın altına yüksek tutacak gibi birşey var mı sizde yıkandığında altına su kaçarsa zamanla pas oluşur diye düşünüyorum

evet balkonum guneş alıyor..makıne altında tekerleklı altlıklarından var..
balkonum pımapen oldu....kapatmamızın sebebı kombı..
balkon kapalı ayaklıgı var ..
su taşsada balkonda olan eşyalara olan olur:)

Banyo çok mu küçük? Bizim küçük olmasına rağmen yerleşimi iyi yaptık banyoda duruyor. Mutfağa çamaşır makinasını hiç yakıştırmıyorum. Balkona koysanız daha iyi, makina dolabı da alırsınız yok gibi olur.

Benim camasir makinem icin koridorumun duvarini delip makine yeri yapmislar. Harika. Hicbir yeri kapsamiyor...ve görünmüyor da koridora bakinca.
Eger oyle bir imkaniniz varsa yapabilirsiniz. ..

Banyo normal ama klozet lavabo duşakabin sırayla dizildiği için yer yok yani 1 yıllık bina oturan olmuş banyonun fayanslar hariç herşeyini değiştik imkanlar olsaydı şekil verdircektik ama olmadı iyisi balkon bence de koridorda yer yok ayakkabılık falan balkona kombinin altına koyacağız cam balkon yaptıracağız makinanın altına o bahsedilen ayaklardan konulunca peki makina çalıştığında hiç mi hareket etmiyor aklıma o takıldı

makıne hareket edıyor...yer duz olmadıgından sanırım..ufak bır kagıt parcası vs dengelıyor:)

vestiyerin altına çamaşır makinası yeri yaptırdım bende banyom küçük olduğundan artık su kaçaklığı olursa naparım bilmem

Merhabalar...Nasipse ekimde düğünüm var ve hazırlıklar devam ediyor sorunum var ve çözemiyorum kendi evimizi aldık mutfak dolaplarımız küçük alt dolaba bulaşık makinası koyacağız yanına çamaşır makinası yeri vara ama onu da oraya koyarsak hem alt dolap diye birşey kalmıyor hemde kapaklar çıkacağı için çirkin bir görüntü oluşuyor .Nişanlımda balkona koyalım cam balkon yaptıralım diyor o da mantıklı gelmiyor yazın yıkadığımda altına su kaçar falan paslanır diye düşünüyorum.Küçük tuvalet var alafranga en mantıklısı orayı kapatmak ona da nişanlım istemiyor 2 tuvelet olsun nasıl kapatılacak falan diyor ne yapacağımı hakkında bilgim yok maliyet açısındanda düşünüyorum sonuç da düğün yapılacak durduk yere cam balkon falan hiç gerek yok fikri olan varsa yardımcı olabilir mi beyaz eşyalar gelecek sırf bu sorun yüzünden bekliyoruz

Sorununuzu nasıl çözdünüz? Aslında bana kalırsa küçük tuvaleti kapatıp depolama alanı olarak kullanmak en mantıklısı ama siz ne yaptınız merak ettim, bir de sorun yaşadınız mı?

[QUOTküçük ffeeWithChocolate, post: 39120682, member: 509852"]Sorununuzu nasıl çözdünüz? Aslında bana kalırsa küçük tuvaleti kapatıp depolama alanı olarak kullanmak en mantıklısı ama siz ne yaptınız merak ettim, bir de sorun yaşadınız mı?[/QUOTE]
Evet kucuk tuvaleti kapattık makina altliklari var tekerlekli onu altina koyup sabitledik kirli su gider borusunu da tuvaletin içine biraktik etrafına poşet falan sardılar oldu fakat kapiyi kapatınca bi kaç gün koku yapıyor bende kapatmiyorum

[QUOTküçük ffeeWithChocolate, post: 39120682, member: 509852"]Sorununuzu nasıl çözdünüz? Aslında bana kalırsa küçük tuvaleti kapatıp depolama alanı olarak kullanmak en mantıklısı ama siz ne yaptınız merak ettim, bir de sorun yaşadınız mı?
Evet kucuk tuvaleti kapattık makina altliklari var tekerlekli onu altina koyup sabitledik kirli su gider borusunu da tuvaletin içine biraktik etrafına poşet falan sardılar oldu fakat kapiyi kapatınca bi kaç gün koku yapıyor bende kapatmiyorum[/QUOTE]
Keşke balkona koysaymışsın canım , ama nereden bileceksin düşünmüyor bu müteahitler yaparken binayı çoğu şeyi.. Benim şimdi taşındığım dairede de buzdolabı yeri var ama kiriş yüzünden sığmıyor buzdolabım.. Sırf göstermelik yapıyorlar çoğu şeyi. Yeri var mı var sığıp sığmaması önemli değil adamlar için.

[QUOTküçük ffeeWithChocolate, post: 39120682, member: 509852"]Sorununuzu nasıl çözdünüz? Aslında bana kalırsa küçük tuvaleti kapatıp depolama alanı olarak kullanmak en mantıklısı ama siz ne yaptınız merak ettim, bir de sorun yaşadınız mı?
Evet kucuk tuvaleti kapattık makina altliklari var tekerlekli onu altina koyup sabitledik kirli su gider borusunu da tuvaletin içine biraktik etrafına poşet falan sardılar oldu fakat kapiyi kapatınca bi kaç gün koku yapıyor bende kapatmiyorum[/QUOTE]

Cnm keşke balkona koysaydın çamaşır makinası dolapları var ondan alsaydın ne su ne güneş geçirmez. :KK47:

Cnm keşke balkona koysaydın çamaşır makinası dolapları var ondan alsaydın ne su ne güneş geçirmez. [/QUOTE]

Koku olayı için kapıyı açık bırakmayı da ben anlamlandıramadım da neyse.. Ne bileyim kapıyı açık bırakınca o küçük tuvalet pis kokmaz ama evin geneline bir koku yayıldığından ev kokar gibime geliyor enteresan .. Balkona koymamasının sebebi olarak da belki balkonda oturmk istemiştir diye düşündüm ben sandalye masa falan atıp yaz için , çünkü ben öyle yapmayı düşünüyorum hani balkonumda kombinin oluşu bile sanki balkonu daraltıyormuş gibime geliyor benim. çamaşır makinesi görmek istemezdim balkonda gerçi dediğin gibi dolap yaptırılsaymış en azından ev kokmazmış , maddiyat meselesi her an maddiyatımız uygun olmayabiliyor işte.. şans ne diyeyim

Cnm keşke balkona koysaydın çamaşır makinası dolapları var ondan alsaydın ne su ne güneş geçirmez.

Koku olayı için kapıyı açık bırakmayı da ben anlamlandıramadım da neyse.. Ne bileyim kapıyı açık bırakınca o küçük tuvalet pis kokmaz ama evin geneline bir koku yayıldığından ev kokar gibime geliyor enteresan .. Balkona koymamasının sebebi olarak da belki balkonda oturmk istemiştir diye düşündüm ben sandalye masa falan atıp yaz için , çünkü ben öyle yapmayı düşünüyorum hani balkonumda kombinin oluşu bile sanki balkonu daraltıyormuş gibime geliyor benim. çamaşır makinesi görmek istemezdim balkonda gerçi dediğin gibi dolap yaptırılsaymış en azından ev kokmazmış , maddiyat meselesi her an maddiyatımız uygun olmayabiliyor işte.. şans ne diyeyim[/QUOTE]
Bi kaç gün makinayı çalıştırıp kapatırsam koku başlıyor sanırım kuruması lazım makinanın iç falan bende açık bırakıyorum küçük lavabonun kapısını eve koku falan yayıldığı yok zaten o koku da tuvaletin lağım kokusu değil makina su giderini oraya attığı için ıslak bi koku makina üstünde ve gider yeri bayağı etrafı sarıldı tuvaletin teliği falan gözükmüyor yani balkonum müsayitti kombinin altına tam sığıyordu ama elektrik vs tesisat eksikliği çoktu ve eşim ısrarla cam balkon istedi onu da ben çok istemedim küçük lavabo işimizi gördü şimdilik

Benimde makinam mutfakta benim tuvalet büyük bende makina dolaplarında alıt tuvalete komayı düşünüyorum hem mutfağım genişler hemde o koca tuvalet biraz dolu görünür :KK76:

Back
X