• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çamaşır makinası süresinde degisiklik

minigimmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2015
414
394
53
Umarim konuyu dogru yere acmisimdir

Arkadaslar camasir makinamizi ornegin 1 saatlik

programda aciyorsam kendi kendine o sureyi

degistiriyor 2 katina ciktigi oluyor. Fazla camasirda

koymuyorum bu bir arıza mı nedir ben anlamadım :KK34:

Ön yikamaya mi aliyor acaba?
2 yildir kullaniyorum hep ayni hep mudahele etmek zorunda kaliyorum, hic olmazsa bi 10 dk kitliyo bana :110:
Bosh avantixx 7 modeli
Ornegin koyu renkliler kota atiyorum 47 dk ise oluyo 1 saat. Baska herhangi birine atiyorum 1 saat ise 1.5 saate cikiyor hep ekliyor yani. Bi tek 15 dk lik programina guveniliyor

Canım acaba su basıncı mı düşük, yani suyu daha geç mi alıyor, bu da süreyi uzatıyor doğal olarak o_O Bilemedim ya çok garipmiş

Canım acaba su basıncı mı düşük, yani suyu daha geç mi alıyor, bu da süreyi uzatıyor doğal olarak o_O Bilemedim ya çok garipmiş
Bende bu garip haline alistim gerci ama :KK48:belki aynisini yasayan varsa derdi ne diye merak ettim. Suyuda iyi aliyor temizde yikiyor ama sanirim camasir yikamak hosuna gidiyor 5 dk dahaa yapiyor bana :KK48: Garantisi bitmediyse hazir evdeyken baktiralim

Cok deterjan koyuyosan durulamak icn sureyi arttiriyodur. Benimde basima geldi bidefa tulleri yikarken cok deterjan koymusum köpüğü arindirana kadar yarim saat fazla yikadi

Şimdinin makinaları bizden akıllı valla:);Benim makinada böyle.Kalan süre 15 dk iken birden 25 dakika oluyor bi gidiyorum 25den 5 e düşmüş.Bence o kendine göre ayarlıyor

Cok deterjan koyuyosan durulamak icn sureyi arttiriyodur. Benimde basima geldi bidefa tulleri yikarken cok deterjan koymusum köpüğü arindirana kadar yarim saat fazla yikadi
1 buyuk cay bardagi kadar koyuyorum goz karari. Bu toz konsantrelerden. Az mi koyuyorum cokmu bilmiyorum hep goz karari dolduruyorum. Bir de az koyayim deneyeyim yorum icin cok saol canim hala cozememistim cunku :)

Şimdinin makinaları bizden akıllı valla:);Benim makinada böyle.Kalan süre 15 dk iken birden 25 dakika oluyor bi gidiyorum 25den 5 e düşmüş.Bence o kendine göre ayarlıyor
Aynen aynen. Kafasina gore takiliyolar eksikliklerini yasamayalimda varsin fazla çitilesin dimi :KK48:

Back