çamaşır makinası aldım kurulum ücreti istiyorlar ?

Novamber wind

🧿 March, 2019 👑
Pro Üye
Anneler Kulübü
2 Temmuz 2013
16.468
12.868
kızlar bir internet sitesinden çamaşır makinası aldım dün elime ulaştı makina temiz hasar yok gayet iyi görünüyor

getiren eleman servis numarası verdi aradım kurulum ücretli 50 tl dediler

böyle bir şey nasıl oluyor ben anlamadım aldığım sitede kurulumu ücretli olanlara ibare koyuyorlar

ama buna koymamışlardı ki hala daha yok. markası vestel bu arada.

aldığım yeri tekrar aradım anlaşmamız yok kurulum ücretli dedim neden ibare koymuyorsunuz diye baya tartıştım.

Bir arkadaşa yönlendiricem o belki ücretsiz yaptırabilir dedi hala dönmediler

Şimdi benim napmam lazım ücretsiz dediler ama ücret ödemeye mecbur bıraktılar

bir abimizde vestelin fabrikasını arayın hallederler dedi ama ordada çözüme ulaşamadım

bir yanım ver gitsin 50 tl yüzünden garantiden mi kalıcan bi yanım niye kazıklanayım diyor

sürekli netten alış veriş yaparım ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum

Son düzenleme:

Almış oldugunuz makine sıfır mı ikinci el mi ?

Eger çamaşır makineniz sıfırsa ücretsiz kurmak zorundalar hiçbir şekilde ücret alamazlar, ama ikinci el ise kurulum ücreti alırlar.

sıfır ürün ambalajında şu anda. aldığım yeri üst üste aradım kabul ettirdim yapmak zorundalar yarın servis tekrar arıcak valla gerisin geriye yollarım hiç üşenmem.

yuh 50 tl cok istemisler...normalde 30 tl servisler...birde ürünü iade edecekseniz kutuyu hic açmayın..òyle iade edin...

Merhaba, ben bu konuyu açalı uzun zaman oldu. Konuyu şikayet var a yazmıştım geri dönüş almıştım ve kurulum ücretsiz yapıldı. Bir sorun çıkmadı çok şükür bir daha. Siz de hakkınızı arayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…