Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar camasir kurutucusu olan var mi? Benim evim merkezde ve kucuk. Camasir kurutucusu almayi dusunuyorum ama elektrik masrafindan korkuyorum. Deneyimlerinizi paylasin lutfen.
kizlar camasir kurutucusu olan var mi? Benim evim merkezde ve kucuk. Camasir kurutucusu almayi dusunuyorum ama elektrik masrafindan korkuyorum. Deneyimlerinizi paylasin lutfen.
Türkiye gibi bir ülke için kurutucu gereksiz bence. 4 mevsim yaşanıyor. Sadece 3 ay kurutmak zorlar. Sadece kendi faturanızı düşünmeyin. Milli Servet sonuçta. Elektrik açığı yüzünden nükleer santral şart oldu. Bizim iklimimizde keyfi bir ürün.
Türkiye gibi bir ülke için kurutucu gereksiz bence. 4 mevsim yaşanıyor. Sadece 3 ay kurutmak zorlar. Sadece kendi faturanızı düşünmeyin. Milli Servet sonuçta. Elektrik açığı yüzünden nükleer santral şart oldu. Bizim iklimimizde keyfi bir ürün.
Kizlar simdi fiyatlara bakiyordum da kutumali camasir makinesi de cikmis, gerci fiyatlari 2,5 ile 3 arasi degisiyor
Onlar pek randıman vermiyormuş diye duymuştum..