Camasir kurutucu

hicbisi

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2012
856
24
26
İstanbul
Kizlar camasir kurutucusu olan var mi? Benim evim merkezde ve kucuk. Camasir kurutucusu almayi dusunuyorum ama elektrik masrafindan korkuyorum. Deneyimlerinizi paylasin lutfen.

Kizlar camasir kurutucusu olan var mi? Benim evim merkezde ve kucuk. Camasir kurutucusu almayi dusunuyorum ama elektrik masrafindan korkuyorum. Deneyimlerinizi paylasin lutfen.

cn ebn 2 yıldır kullanıyorum cok memnunum
elektrık 20 30 gıbı farkettı ama o rahata değer ınankı

bi yıldır kullanıorum bende.. çok memnunum... faturada çok bişey farketmedi.. en fazla 20 lira eklenmiştir...
kışın iki gün boyunca kurumayan çamaşırlar sinirimi bozuyodu,
eve peteklerin üzerine kapı üstlerine atıodum sabah kalkınca evde ki nemden nefes alınmıodu..
şimdi en fazla bir buçk saatde kupkuru oluo çamaşırlar...
özellikle kışın inanılmaz faydasını görüorum tavsiye ederim...

annem kullanıyor fatura hakkında bırşey dıyemeyeceğım çünkü yurtdışında ama arada çok fark olcağını asla zannetmıyorum.
Kurutma kadar güzel bırşey yok bence, hele kışın tam bır kurtarıcı
bence her eve lazım :1:

kizlar camasir kurutucusu olan var mi? Benim evim merkezde ve kucuk. Camasir kurutucusu almayi dusunuyorum ama elektrik masrafindan korkuyorum. Deneyimlerinizi paylasin lutfen.

aman aman bir fatura artmıyor ama çamaşırlar pek bi hırpalanıyor.yeni ve hassas şeylere kıyamıyorsun zaten.eskimeye yüz tutmus seyleri atyorum ben.eski sertleşmiş havlular yumuşacık çıkıyor mesela.ama çarşaflar kırışıyor.al da demem alma da.ben ucuz bir model aldım.faydası var.ama her şeyi kurutur musun ?

Yok olmuyo...

Ben evlendiğimden beri kullanıyorum siemens marka çok memnunum. Elektriği farkettiriyor mu bilmiyorum açıkçası en başından beri kullandığım için. Ama büyük rahatlık her eve lazım bence..Evime iyiki aldım dediğim makina..Bu arada ben herşeyi kurutuyorum öyle yıpranma çok yaşamadım diğer arkadaşın dediği gibi. E çarşaflarda bi zahmet kırışsın yani üstün körü bir ütü sürersin olur biter. Diğer kıyafetler eğer makina durur durmaz çıkarıp katlarsan kırışmıyor önemli olan beklemesin.
Kışın ayrı rht yazın ayrı..1 gün içinde 2 makina çamaşırı yıkayıp kurutup yerleştirebiliyorsun. Yazın zaten t-şörtler filan 40dk programda kuruyor.
Bana sorarsan hiç düşünme derim.

Bizde almayı düşünüyoruz,kullanan tanıdıklarımız çok memnun olduklarını söylüyorlar..özellikle kışın malum havalarda çamaşırı kurutmak ayrı bir dert canım.:ssz:

Türkiye gibi bir ülke için kurutucu gereksiz bence. 4 mevsim yaşanıyor. Sadece 3 ay kurutmak zorlar. Sadece kendi faturanızı düşünmeyin. Milli Servet sonuçta. Elektrik açığı yüzünden nükleer santral şart oldu. Bizim iklimimizde keyfi bir ürün.

Türkiye gibi bir ülke için kurutucu gereksiz bence. 4 mevsim yaşanıyor. Sadece 3 ay kurutmak zorlar. Sadece kendi faturanızı düşünmeyin. Milli Servet sonuçta. Elektrik açığı yüzünden nükleer santral şart oldu. Bizim iklimimizde keyfi bir ürün.

Tabi asacak yer varsa dışarda çok doğru dedikleriniz. Duyarlı vatandaş olmak ta güzel. Ama o 3 ayda kalorifer tepelerinde çamaşır kurutarak astım olmakta var işin ucunda..

Canim oyle diyorsun da Istnbul'un merkezinde balkona camasir asmak pek olmuyor. Zaten benim evimde balkon da yok. Evin bir odasinda mutlaka camasirlik durur kurutmaya calisirim. Ben simdiye kadar elektrik faturasina acaba gereksiz mi dedim ciddi bir fark olmuyormus, kafama yatti alicam

3 ay mı?
nerden baksan 6 ay çamaşır kurutmak zor Ankara'da...

2 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum.özellikle kışın kullanıyorum.yazında acil durumlarda kullanıyorum.2 bebeğim var ve kışın çamaşır olayı beni çok zorluyor yetiştiremiyorum.hayatımı kurtarıyor.evet çarşaflar ipe astığın gibi düzgün kurumuyor dahada kırışıyor ama zaten herşekilde ütüleyip kullandığım için sorun olmuyor.evin içerisinde giydiğimiz eşofman türü giysileri hemen makina durunca alıp katlarsanız ütülü gibi çıkıyor.faturam 20-30 lira farkediyor kullandığım zamanlarda.ama bu rahatlığa değer tavsiye ederim.hele ki küçük çocuğunuz varsa:emir_bebek:

Kizlar simdi fiyatlara bakiyordum da kutumali camasir makinesi de cikmis, gerci fiyatlari 2,5 ile 3 arasi degisiyor

Genel bir cevap yazayım kızlar. Kadınız sonuçta bişeyi kafamıza koydukmu tamamdır. İllaki haklı sebepler buluruz.:)) Ben genel fikrimi yazdım. Bu arada bende ank. Da yaşıyorum. Kimbilir ileride bende almak zorunda kalırım asacak yerim olmaz. Sırf muhalefet olsun diye yazmadım. Coğrafya öğretmeniyim,çok yönlü düşünüyorum huyum kurusun.

kurutma makinasi süper bir sey kizlar inanin ben yillardir kulaniyorum
yurt disinda yasiyorum bizim gibi türk ailelerine lazim bir makina
bizim kurtma makinasi ve camasir makinasi binanin kendine ait camasir hanesi var orda yikayip kurutuyorum
carsaflar icin ütümüzde var belirli jeton aliyorsun yikiyorsun
evde makinami fazla acmiyorum kurutmasi yok diye cünkü kalabalik ailesinnn
tasiye ederimmm

$dscf3005.jpg .................. benim camasir hanem buna benziyor

ben iki yıl önce kısa bi süre yurtdşına gitmiştim. ilk kez orda kullandım çamaşır kurutucusu. ve benden önce kullanan tüm arkadaşlarım o makinede kurutma. hep giysilerimiz delindi dediler. inanmadım ben. attım giysilerimi kurutucuya. sadece bi tshortüm delinmişti, ufak bir delik.. neden öyle oldu anlamadım. kullanan hanımlar siz yaşadınız mı hiç böyle bir sorun?

ben 8 senedir kullanıyorum herhangi bir deformasyon olmadı çamaşırlarımda. hatta yumuşacık çıkıyor havlular özellikle.. tabi yumuşatıcı kokusu kalmadığı için ben kokulu kurutucu mendillerinden atıyorum 2 tane, mis gibi çıkıyor.. tavsiye ederim..

Back