çamaşır kurutmak

hunter7

şükür...:))
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
3.639
8.253
kızlar,fikirlerinize ihtiyacım var.evim giriş katı olduğu için balkonum yok.çamaşırlarımı kurutmakta zorlayorum.peteklerin üzerinde ve sağda solda çamaşır kurutmaktan fenalık geldi.aniden birisi gelse
elim ayağıma dolaşıyor,çamaşırları toplamak için.
kurutma askılarıda çok büyük ve hantaldaha pratik bir ürün kullanan var mı ?internette çok araştırdım.kendinden ısıtmalı bir çamaşır kurutmalık var.kullanan veya hakkında bilgisi olan var mı?
cevaplarınızı bekliyorum.

kurutma makinası öneririm size
çamaşır makinasının üzerine koyuyorlar yerim yok sorunuda olmuyor

benimde balkon yok ama yapcak bişeyde yok:)
kapının üstüne müstüne atıyorum gidiyor.
çamaşırları h. içi yka misafir olasılığını düşür:)

4 sene giriş katında balkonsuz evde oturdum. Bahçem vardı ama kışın çamaşırlar içeride daha kolay kuruyor diye hep içeri astım.
Yatak odanın köşelerine kancalar tak.
Çarprazlamasına ip as.
Yıkamadan yıkmaya takarsın çıkartırsın.
Olaki misafir geldi herhalde yatak odana girmez.:KK37:

Bence kalaorifer kurutmalıkları da ideal olabilir.
Bunların her petek ölçüsüne göre olanı var. 5,00 TL den başlıyor.

kttradeproductbluelight.jpg

o3538.jpg

Birde banyodaki havlupanlara böyle bir parça ekliyor ve kurutuyorlar.

78903120.gif

Birde daha az yer kaplaması açısından palmiye kurutmalıkta kullanabilirsin.

cvs1700palmiyecamasirku.jpg

Son düzenleme:
ben de evim de çamaşırlıkta kurutuyorum balkon var ama ışın asılmıyor zaten. sevmiyorum sağda solda çamaşır o yüzden bi makine kurumadan başka çalıştırmıyorum

kızlar,fikirlerinize ihtiyacım var.evim giriş katı olduğu için balkonum yok.çamaşırlarımı kurutmakta zorlayorum.peteklerin üzerinde ve sağda solda çamaşır kurutmaktan fenalık geldi.aniden birisi gelse
elim ayağıma dolaşıyor,çamaşırları toplamak için.
kurutma askılarıda çok büyük ve hantaldaha pratik bir ürün kullanan var mı ?internette çok araştırdım.kendinden ısıtmalı bir çamaşır kurutmalık var.kullanan veya hakkında bilgisi olan var mı?
cevaplarınızı bekliyorum.

Söylediğin ürünü bende aratırıyorum ama kullanan birini daha göremedim..Sanki içinede az çamaşır alıyor gibi geldi...

Neden çamaşır kurutma makinesi almıyorsun. Çok uygun fiyatlı olanlar var. Yerin de varsa bence hiç düşünme. Benim 2 tane balkonum var ama makina almayı düşünüyorum. Yıkandıktan sonra direk kurutma makinasına koy 1 saat sonra işin bitti..:KK34:

bende de aynı sorun var.kışın kalorifer üstlerine asıyorum.ama havalar ısındıkça küçük odamın camını açıyorum çamaşırlığa asıyorum hepsini kapısını da kapatıyorum.gelen giden de direkt o odaya girmiyor zaten.balkon gibi hemen kuruyor çamaşırlar :KK34:

kurutma makinesi cok kullanisli,hemen hemen her seyi kurutuyor.Makinede kurutmadigim seylerse genelde yunlu yada ipekliler,yada ekstra hassas oldugunu dusundugum bir iki parca esya.Cok da buyuk bir dezavantaji var tabii,elektrik faturasini asiri kabartiyor,esim makineyi calistirdigimi gordukce sinir oluyor,makinenin kendi taksidinden cok elektrik faturasi oduyorum diye.

Ben de kurutma makinesi almayı düşünüyorum. Elektrik faturasından endişeliydim, şimdi daha çok korktum.

X