çamaşır kurutma makinesi hakkında...

A_L_A

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
0
Yer
İstanbul
Merhaba kızlar.
Benim eşim de anneler günü hediyesi olarak Profilo kurutma makinesi almış. 8 kg imiş.
Şimdi internetten bakıyorum da,
küçük wc ye mi kurdursam, yoksa çamaşır makinesinin üstüne mi monte ettirsem bilemedim.
Bu konuda bir fikri olan varmı?

Ayrıca programlar konusunda da deneyimli olanlarınızdan yardım isterim artık.
Kullanma kılavuzuna göre kullanmaktansa, deneyimler daha yardımcı olur diye düşünüyorum...

güle güle kullan...
benimki çamaşır makinesinin üstünde değil ,banyom müsait olduğu için yanına koydum..
çamaşır makinesinin yakınında olması avantaj tabi..sepete koy ,taşı boşalt uğraşmazsın..
ayrıca banyoya o kadar güzel ısı veriyorki kullanırken banyo yapmak keyif haline dönüşüyor :))

toz filtrelerini her kurutmadan sonra temizlemen gerekiyor etrafa batırmadan hemen klozete atıyorum..

programları farklı olabiliyor her makinenin..bnmkisi elektrolux o yüzden ne kadar yardımcı olabilirim bilmiyorum o konuda ..

kuruttuktan sonra hemen makineden çıkart ,bekletme yoksa kırışır çamaşırların..

kazakları kurutmanı önermem ,zaten kazaklar çabuk kuruyan bişi olduğu için,gerek duymazsın..

Hayırlı olsun canım.
Malum ben deneyimsizim yani bir fikrim yok
Forumda dolaşırken konunu fark edince yorum yapmadna geçemedim tatlım

çok teşekkür ederim.
banyom çok müsait değil.
banyo dolabı var e makine de orada doğal olarak banyoya koyarsam muhtemelen çamaşır makinesinin üstüne koydurucam.
ben aslında küçük tuvalete koydurmayı planlıyorum.
kullanmıyorum çünkü orayı. temizlik malzemelerim vileda falan orada
o da orada dursun dedim.
nasıl fikir???

hele bir kurulsun da artık bol bol sorarım anladığım kadarıyla çok programı var
kullanma kılavuzunda şu programlar gözüküyor:
-BEYAZLAR-RENKLİLER
ekstra kuruluk
kullanıma hazır kuruluk
ütüye hzır kuruluk

-SENTETİKLER
ekstra kuruluk
kullanıma hazır kuruluk
ütüye hazır kuruluk
-YÜNLÜLERDE SON UYGULAMA

- SICAK 20 DAK.

-İÇ GİYİM

-EKSPRESS 40

-SPOR GİYİM

Son düzenleme:
canım benim makinede isimler farklı sanırım..ayrıca birde bnmkinde kotlar için program var...

benimkinde dolap kuruluğu var ,o senin kullanıma hazır dediğin sanırım onu kullanıyorum..
birde kotlar için olanı kullanıyorum..sentetikmiş pamukluymuş ayırmak mümkün değil zaten...

siyah ile beyazı karıştırmıyorum..bu kadar :)

gule gule kullan canım bızdede var=) acıl durmlarda falan ışeyarıyor ve kurutma derdı yok=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…