- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
Ben yaklaşık 1 yıldır siemens marka kurutma makinesi kullanıyorum. Kurutma makinesi alacaksanız kesinlikle siemensi öneririm, yaklaşık 1 saatte tamamen kurutuyor, yani makineden çıkarıp katlayıp yerleştirebiliyorum. Kurutma makinesi çamaşırları buruşturmaz, tam tersi buruşuklukları açıyor, hava üfleyerek kuruttuğu için ütü etkisi yapıyor. Ben eskiden nevresim takımlarını ütülerdim, artık ütülemiyorum mesela. Kurutma makinesi aldıktan sonra yazın bile çamaşırları dışarı asamayacaksınız, bunu garanti ediyorum. Çünkü çamaşır makinesinden çıkmış temiz çamaşırları kurutma makinesine atıyor ve kurutuyorsunuz, arkasından filtresine bir bakıyorsunuz ki o da ne? Kıl tüy, toz, saç, bir sürü pislik çıkıyor filtreden, bunlar kurutma makinesinden önce direk üstüme yapışıyordu diye düşünüyorum şimdi. Birde balkona ıslak astığımda topladığı tozları düşünemiyorum bile. Bir keresinde çamaşırların içinden böcek çıkmıştı, silkelesen de yapışıyor. Ben çok memnunum, durumu olan herkese öneririm.
ben kurutma makinası almak istiyorum küçük çocuğum var ve onun kıyafetleri çok zor kuruyor dışarıya seremem her kömür tozu oluyor simsiyah şu an sıkışık durumdayım maddi anlamda ama gerçekten dediğiniz gibiyse benim için çok iyi olacak yani korkum kıyafetlerin çekmesi kullanan ve memnun olanlar kıyafetler ne alemde
bişeyi daha merak ettim çamaşır makinasında renkliler le beyazları ayırıyoruz atmıyoruz bunda iki sini bir atabiliyormuyuz
elektrolüx edc 67550 w ya da
bosch wte 86302 avantixx 8 kullananlar var mı?
arkadaşlar bununla ilgili bir konu varmı bilmiyorum ama ben bulamadım çamaşır kurutma makinasıyla ilgili. evde çamaşır kurutmak büyük sorun oluyor dışarıyada asamıyorum is ve kurumdan çok kötü koku oluyor bunun için çamaşır kurutma makinesi almaya karar verdim ama kulanan arkadaşlardan memnuniyet ve memnuniyetsizlikleri neler ögrenmek istiyorum ben simens marka düşünüyorum çamaşır kurutma makinası kulanan arkadaşlar bana yardımcı olursa çok sevinirim.vereliniortaka.s.
kızlar kurutma makinam 4 gün önce geldi ve kullanmaya başladım süperrrrrrrrrrrr birşey almak isteyenler şahsen bu modeli tereddütsüz alsınlar kullanımı çok basit, pratik.
çamaşır makinasından çıkar kurutmaya koy ve dolaba yerleştir bu kadar şimdiki aklım olsa çok öncelerden alırdım.
çamaşır makinesinin üstüne konabiliyor mu peki?
bir de elektrik faturasına yansıması nasıl olur? kullandıktan sonra yorumlarını paylaşabilir misin farmasiciğim...
canım benim duvardan duvara dolap yaptırdığım bir odam var orayı çok amaçlı kullanıyorum kurutma makinamı da çamaşır makinasından bağımsız oraya koydum.
çamaşır makinası üzerine konulup konulmadığı konusunda hiçbir fikrim yok onu servise sormak gerek canım ya.
bir de buradaki kullanan arkadaşlar yanıtlarlarsa çok iyi olur.
elektrik faturası artık ne gelirse hayırlısı olsun diyorum, soğukta balkona çıkma, yağmur yağdı derdi bir de benim evim tam ankara - izmir asfaltına sıfır yolun tozu , kışın kaloriferlerin isi derdi çok şükür artık yok.
artık is kokulu değil missssss gibi yumuşatıcı kokulu oluyor çamaşırlar işte bütün bunlar benim için çok önemli tatlım.
ben arçelik marka 600 tl ye aldım peşin 550 idi çok memnunum kupkuru ve yumuşacık çıkıyor giyisilerdeki tozu havı filitresinde topluyor çamaşırlarda kıl tüy bırakmıyor
Arçelik'in 2272 KT modeli mi aldığınız? Ben de baktım da, fiyat gerçekten çok uygun fakat kararsız kaldım. B sınıfı düşünüyorum ben de zaten ama uygun olunca da insanın içine kuşku düşüyor sanki :130: Bi alemiz biz de ya...
Biraz paylaşır mısınız ne kadar sürede ne kurutuyor, hangi programları kullandınız?
Merakla tecrübelerinizi bekliyorum :26:
benim makinamın kodu D1 70K
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?