Çamaşır ve Kurutma Makineleri Çamaşır kurutma makinası için öneriniz varmı?

tijeen

www.tijeence.blogspot.com
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2008
2.881
890
688
Diğer
Kış ayında çamaşır kurutma derdinden bunaldığım için kurutma makinasıl almayı düşünüyorum
kızlar ne dersiniz? bu güne kadar almamamın nedeni çevreden duyduklarım idi
çamaşırı yıprattığı, eskittiği, bazılarının küçüldüğü yada tam kurutmadığı gibi şikayetler oluyormuş
aranızda kullanan varmı bana yardımcı olurmusunuz?
Evimde tüm beyaz eşyalar bosch marka yine bosch alırım galiba üfffffffff ne dersiniz? bana bi akıl verin lüfennn :18: :18: :18:

ben de açmayı düşünüyordum böyle bir konu..
çok ii olmuş..

kullananlar deneyimlerini paylaşsın lütfen

bikaç kere halamda gördüm hiç bir çamaşırını asmıyor evinde yeri olmadığı için makinayı kullanıyo oldukça memnun kupkuru çıkıyo çamaşırlar

Zaten yeterince elektrik tüketimi bol günlük hayatta...Birde kurutma makinesi alırsak trde elektrik tüketimi müthiş derecede artar sanırım..

valla canım böyle bir kolaylık yok hayatta....elektrik faturası da öyle aman aman gelmiyor...a sınıfı ya da b sınıfı al canım....

bende çamaşır asma işini hiç sevmediğimden,eşim bana süpriz yaparak almıştı,ilk başlarda lüks gibi geliyordu ama kesınlıkle ihtiyacmış,bi kere çamaşırlar pamuk gibi yumuşacık ve mis kokulu çıkıyor,ayrıca as bidaha topla vs iş angaryasıdan kurtuluyorum,bebeğim var onun çamaşırları da çok sık yıkanıyor,kurutucu yuksek ısıda kuruttğu için mıkroplar ölüyor bebişiminde kıyafetlerine ütü gerekmiyor,küçültme vs yaşamadım zaten çamaşırın tipine göre kurutma programları var ona uygun kullanınca bişi olmuyor almak isteyenlere tavsiye ederim (markası whırpool)

kızlar netteki araştırmalarımın neticesi ve szlerin yorumlarınızıda okudum
şey umarım pişman olmam, çamaşır kurutma makinasını aldım, yarın getireceklr :26:

iyi ki almışım derim her seferinde..
siemens kullanıyorum ben..
sentetik programında kurutursan,daha narin döndürüyo ve kırıştırmadan,küçültmeden kurutuyo..
bosch ve siemens kardeş markalar ama siemens daha kaliteli bence..

kızlar netteki araştırmalarımın neticesi ve szlerin yorumlarınızıda okudum
şey umarım pişman olmam, çamaşır kurutma makinasını aldım, yarın getireceklr :26:

aa aldın mı bile,hayırlı olsun güle güle kullan canım:70:

Kışın evet geç kuruyor çamaşırlar ama evdede çamaşır asmak nem açısından sağlıklıdır. Uzmanlar astım hastalarına , yattıkları odaya çamaşır asmayı önerirler hep.. Peteklerin üstüne konulan su aynı derece değilmiş.. Neyse aklıma geldi yazayım dedim.

Bende gereksiz olduğunu düşünüyorum, fazla kırıştırıyor ve yıpratıyor çamaşırları.Üstelik a sınıfıda olsa elektrik faturalarında belirli derecede artış oluyor.

Hayırlı olsun bu arada, belki sizin işinize yarar. :71:

iyi ki almışım derim her seferinde..
siemens kullanıyorum ben..
sentetik programında kurutursan,daha narin döndürüyo ve kırıştırmadan,küçültmeden kurutuyo..
bosch ve siemens kardeş markalar ama siemens daha kaliteli bence..

aa aldın mı bile,hayırlı olsun güle güle kullan canım:70:

bosch aldım bakalım inş. pişmn olmam canım çooook tşkler saolasın :) :8:

Kışın evet geç kuruyor çamaşırlar ama evdede çamaşır asmak nem açısından sağlıklıdır. Uzmanlar astım hastalarına , yattıkları odaya çamaşır asmayı önerirler hep.. Peteklerin üstüne konulan su aynı derece değilmiş.. Neyse aklıma geldi yazayım dedim.

Bende gereksiz olduğunu düşünüyorum, fazla kırıştırıyor ve yıpratıyor çamaşırları.Üstelik a sınıfıda olsa elektrik faturalarında belirli derecede artış oluyor.

Hayırlı olsun bu arada, belki sizin işinize yarar. :71:

tatlım kışın çamaşırım çooook zor oluyor kurutmak 2 ergen delikanlı evde onların hergün kılık kıyafetleri
sürekli makina çalıştırıp kurutma eziyeti ütüsü delirmek üzereydim
bakalım umarım pişman olmam, 1 aylık iade süresi varmış kikikii

Son düzenleme:
Haklısınız , sizin işinizde zor..Kolay yönleri değerlendirmek gerekiyor, hayatı daha kolaylaştırmak için.

Bazı kurutma makinalarının , çamaşır koku giderici özellikleride oluyor.Kuru temizleme yapıyor bir nevi.Sizin ki bundan mı ?

Haklısınız , sizin işinizde zor..Kolay yönleri değerlendirmek gerekiyor, hayatı daha kolaylaştırmak için.

Bazı kurutma makinalarının , çamaşır koku giderici özellikleride oluyor.Kuru temizleme yapıyor bir nevi.Sizin ki bundan mı ?
evet kuru temizleme özeliği varmış ,ne kadar doğru kullanınca anlaşılacak :)

denedikten sora yaz olur mu:70:

tamam canım yazarım :)

Beko D1 70 K 7 Kg Yoğunlaştırmalı Kurutma Makinesi 'nde bu aya özel bir indirim olduğunu öğrendim.

499 Tl ve 12 aya kadar vade farksız taksit yapılabiliyor.

Acaba Beko kullanan var mı?

Ne gibi tavsiyelerde bulunabilirsiniz?

Back
X