Benim de hastanem çocuk çetesi şüphesiyle kapandı. Özele gidiyordum normalde ama artık korkuyorum. Ne yapacağım bilmiyorum epidurale güvenerek normal doğuma cesaret etmiştim. Son aya girdim stres doluyumBende orda doğum yapmak mecburiyetindeyim özellerin fiyatlarından dolayı.8.aya girdim çok korkuyorum.Hemşire doktor davranışını göz önünde bulundurarak söylüyorum ki isteğe bağlı ne sezaryen ne epidural nede diğerlerini yapmazlar.istisnai durumlar hariç sadece ve sadece normal doğum yaparlar.Benim dermoid kistimden dolayı sezaryenle beraber yapılacak bi doğum operasyonum var ona bile doktor hemşireler keyfi sezaryen yapmıyoruz dediler.Doktoruna deng gelmek de çok önemli Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Epidural dediğim normal doğumun belden aşağısı uyuşturuyolar ya o. Prenses doğum diğer adıylaSizi korkutmak istemem ama sadece normal Doğuma zorluyorlar o kadar öyle istekmiş şu bu olsun bakmıyorlar bile bırak epidurali
Benim de hastanem çocuk çetesi şüphesiyle kapandı. Özele gidiyordum normalde ama artık korkuyorum. Ne yapacağım bilmiyorum epidurale güvenerek normal doğuma cesaret etmiştim. Son aya girdim stres doluyum
Bİliyorum canım bende öyle doğum yaptım ama orda böyle bişey yok sağlıkla ilgili bi sorun olmadığı süreceEpidural dediğim normal doğumun belden aşağısı uyuşturuyolar ya o. Prenses doğum diğer adıyla
Nasıl peki memnun musun hastaneden ve sağlık çalışanlarındanBİliyorum canım bende öyle doğum yaptım ama orda böyle bişey yok sağlıkla ilgili bi sorun olmadığı sürece
Ben orda yapmadım özelde yaptım kuzenlerim yaptı orda hiç memnun değillerdiNasıl peki memnun musun hastaneden ve sağlık çalışanlarından
Neyinden memnun olmamışlar peki ?Ben orda yapmadım özelde yaptım kuzenlerim yaptı orda hiç memnun değillerdi
ONlar memnun kalmamış araştırın Edin yani bu kadar belki siz memnun kalıcaksınız neden orda Doğum yapıcam doktorlar hemşireler nasıl bi bakın edinNeyinden memnun olmamışlar peki ?