Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar çam terebentin fazla kaçtı :((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Hayır sorun olmaz zaten sampuanı sulandırarak kullanmak ıyıdır derler... Sız o sampuanı ıyıce calkalayın öyle kullanın

Aynisi benimde basima gelmisti saclarim cok yagli oldugu hale mahfetti sacimi kupkuru oldu direk cope attim

yaa sdiğer sitelerde kurutma çok yaptı falan diyen var gürleştircem diye mahvetmiyim saçı?

benim saçlarım yağlıdır ona rağmen saçımı çok kurutmuştu tavsiye etmiyorum :43::43:

500ml şampuana 2 kapak koydum.çok sulu sulu şu anda.şampuanda pahalı.kıyamıyorum atmaya.öyle kullanıyorum.zararı olur mu bana??

canım sana tavsiyem bence kullanma ben kullandım ilk başta etkisi var gibiydi ama sonra etki göstermiyo sen azda döksen o sulandırıyo şampuanı ama ben hastanede çalışıyorum cildiye doktorumuzun dediği şeyi söleyeyim sana şampuana karıştırmamak gerekiyo değişime uğrayabilir direk uygulamakta fayda var çam terebentide pek direk uygulanacak bişi değil bu yüzden onun önerdiği ve benimde kullandığım badem yağı ve ampullerle ilgili karışım var bu başlıktaki yorumlarıda oku istersen kullanması sana kalmış

canım sana tavsiyem bence kullanma ben kullandım ilk başta etkisi var gibiydi ama sonra etki göstermiyo sen azda döksen o sulandırıyo şampuanı ama ben hastanede çalışıyorum cildiye doktorumuzun dediği şeyi söleyeyim sana şampuana karıştırmamak gerekiyo değişime uğrayabilir direk uygulamakta fayda var çam terebentide pek direk uygulanacak bişi değil bu yüzden onun önerdiği ve benimde kullandığım badem yağı ve ampullerle ilgili karışım var bu başlıktaki yorumlarıda oku istersen kullanması sana kalmış

hadi yaa :(((( tamam teşekkürler ben bir okuyayım onları

bende çam terebentini direk saça uygulayanlardanım..... çam terebenti badem yağı sarımsak yağı menekşe yağı karıştırıp saça uygulayıp yarım saat bekletiyorum saçlarım belimde şuan... herşeyin fazlası zarar bunu 15de bir yapmalı bence

bende çam terebentini direk saça uygulayanlardanım..... çam terebenti badem yağı sarımsak yağı menekşe yağı karıştırıp saça uygulayıp yarım saat bekletiyorum saçlarım belimde şuan... herşeyin fazlası zarar bunu 15de bir yapmalı bence

ne kadar ölçüde hazırlıyorsunuz karışı mı?

Back