Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar çam terebenten ve ampül kullanan kızlaaar lütfen bu topiğe gelirmisiniz

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

pembekalpp

aşk herşeye değer
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
572
4
26
Ankara
selam kızlaaar öncelikle şunu belirteyim salarım dökülüyo ince telli ve pek uzamıyo çünkü çok kırıklarım var saç ürünü olarak bunları kullanıyorum Eki Görüntüle 496060 Eki Görüntüle 496061
çam terebenteni denemek istiyorum fakat saçları çok kuruttuğu söyleniyor sizce 400 ml şampuanıma ne kadar katmalıyım çok kurutsun istemiyorum çünkü zaten kırık kuru uçlarım bide badem yağı yılan yağı ve jojoba yağı kullancam fakat diplerine değil uçlarına sürcem çok çabuk yağlandırıyo çünkü diplarine sürersem. ayrıca şampuanıma evigen ve bedanthen ampulleri kırmak istiyorum. şimdi bilen arkadaşlarım yardım etsin bu çam terebenteni yağları ve ampülleri nasıl kullanmalıyım? şampuanıma çam terebenten kattığımda diplerime uygulanıp yağları uçlarına sürceğim için dipleri çok mu kurur? yardımcı olun please :18:

Canım bende çok çektim bu saç dökülmesinden öncelikle kırıklar ne kadar yağ sürersen sür düzelmeyecek ilk olarak onlardan kurtul , çam terebentine gelince bende kullandım ve memnun kaldım ama şampuana dökmek bana hiç iyi gelmedi banyoya girmeden yarım saat önce eşit miktarda badem yağı ve çam terebentini(1 kapak kadar) , ampulleri karıştırıp saç diplerime iyice masaj yaparak yedirdim sonra banyo yaptım ama dökülme hemen azalmıyor zamanla azalıyor ümitsizliğe düşme yani ayrıca saçların daha hızlı uzayacak gör bak

cevap verdiğin için çok teşekkür ederim canım. kırıklardan zaten kestirmeden kurulmayacağının farkındayım zaman zaman kestirmek en iyisi canım. ben diplerine uygulamayı düşünmüyorum yağları canım saçlarımı çok çabuk yağlandıryo kirli gibi gösteriyo yağların karışımını duştan önce sürp 40 dk bekletmeyi düşündüm. 1 kapak çok fazla değilmi ya canım saçlarımı kurutrsa? bide diplerine çam terebentin sürüp uçlarına yağ sürdüğümde diplerim kururmu?

Canım 1 kapak 1 yemek kaşığı kadar oluyor bana fazla gelmedi ,saçlarım beslensin diye uçlarına da sürüyordum. Benim saç diplerimi kurutmadı ,sanırım badem yağının etkisinden dolayı. 3 tane ampül kullanmıştım yaptığım karışıma katıyordum ( bemiks bepanthene ve evingen di). unutmadan yazayım ben şampuanımı da değiştirmiştim daha doğrusu doktor tresan diye bi şampuan vermişti ama saçlarımı keçe gibi yaptı bende aktardan sarımsak özlü(kokusu yoktu) şampuan kullandım çokta memnun kaldım.inş. karışımdan sende memnun kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…