cam tasarım yeni nesil buzdolabı alan var mı?

bendemiserce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2010
190
10
68
siemens cam tasarım yeni bozdolabı alan var mı arkadaşlar bazı forumlarda kırılıo patlıyor falan dediler.çok şık duruyor satıcı elbette diğerine göre daha çok dikkat etmek lazım dedi ama öle durduk yerede patlıcak bişey değil dedi.aranızda bu tarz bozdolabı kullanan var mıdır?varsa yorumlarını yazabilir mi bir iki hafta içinde beyaz eşyaları alcam ve çok kararsızım:S

Son düzenleme:
patlama şikayeti ankastre cam ocaklarda mevcut,buzdolabı hakkında böyle bir şikayete rastlamadım.ben de sharp`ın yeni çıkan cam kapaklı buzdolabından aldım .henüz kullanmadım düğün haziranda o zaman kullanmaya başlayacağım.

ben de arçelik alıcam bordo renk ve kapağı cam olanlardan... sadece kiralık ev değişiminde bi şey olur diye korkuyorum değilse evde deprem vs bi şey olmazsa sorun olmaz bence. bi de dolabın kutusunu saklamayı düşünüyorum kilerde...

canım fikir olsun diye yazıyorum bende eylülde evlendim ve altı aydır arçeliğin ürünlerini kullanıyorum

buzdolabım şu model
5088 A+++ NFY Buzdolabı - Arçelik - No Frost Buzdolabı

bulaşık makinam da
6384 HC Bulaşık Makinası - Beyaz Eşya > Bulaşık Makineleri > Bulaşık Makinesi > 8 Programlı

bundan. ikiside siyah cam kapaklı. buzdolabını eşim çok beğendi ondan aldık :) tabi temizliğinden bi haberdim o zaman. bulaşık makinemi de mecburen ona uysun diye aldık sonradan. ürünler elektronik olarak gayet güzel fakat temizliği zor. daha doğrusu temiz tutmak zor. bayan olarak ben her mutfak temizliğinden sonra ılık bezle siliyorum yüzeylerini ama beyler o kadar titiz değil tabi kapağına parmak değse hemen izi kalıyo. bide bi arkadaş bahsetmiş ben ikisine de elektrik süpürgesiyle köşelerine çarpmıştım hafif çizikler oluştu sana önerim mutfağın benim ki gibi darsa çarpma ihtimallerine karşı böyle alma insanlık hali mutlaka bişiler çarpıp çizebilir

ben aldım 2 yıldır kullanıyorum siemens siyah cam kapaklı çoook memnunum.. sadece buzlarını kendisi parçalayan özellikli oldugundan sanki dolabın içine fare kaçmış gibi ses yapıyor ara sıra :)ayrıca aldıgımda oğlum 2 yasındaydı suan 4 yasında ve ona ragmen bişy olmadı..
tereddüt eden insanlar için şunu söyleyebilirim tek sıkıntısı magnet yapıştıramıyosun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…