Kızlar cam silmem gerekiyor ama yeni taşındığımız ev çok yüksek ve yüksek olması yetmezmiş gibi birde tepede pencereye çıkmaya korkuyorum çıkmak ne kelime bakamıyorum bile. Camları silmek için oğlum mıknatıslı birşey aldı ama hiç memnun değilim. Şimdi başka bir şey buldum ama artık güvenemiyorum.
ürün adı Cam Perisi eğer kullanan varsa bana bilgi verebilirmi?
ürünü internetten buldum ....
teşekkürler
canım benim camlarda öyleydi salak mütahit yüksek yapmış gecen hafta camları aşagıya indirdik şükür kurtuldum ama ondan önce cam silme aparatı var onu kullandım ve memnun kaldım carrefourdan aldım scotch brite cam silme aparatı....
bu cam perisini sipariş ettim ama o senin dediğindende alıcam artık hangisi işe yararsa.Artık bir ev tasarlarken butür önemli şeyleri düşünsünler camın yarısını silebiliyorum diğer yarısı için dışarı çıkmam gerekiyor. Birde Karcher wv 75 plus diye uzatmalı aparatı olan bir ürün önerdiler ama benim camlarım yüksek değil geniş ve dışarıyı silemiyorum ama yüksek camı olan arkadaşlar için bu üründe iyi olabilir. Eğer camın dış tarafını silebileceğim başka bir ürün biliyorsanız lütfen beni bilgilendirin gerçekten camlarım çok kötü durumda
Siteye ulaşım malesef kapatılmış yardımcım da onu bekliyordu ama şimdi başka arayislardayiz.
Başka önereceğiniz birşey varmı bayanlar gidip kendim alacağım şekilde??
Ev çok yüksekte olunca bize kıvrımlı birşey lazım.