• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çam Sakura meme küçültme ameliyatı olan veya bilgi sahibi olan var mı ?

Çam sakura Hastanesini bilmiyorum ancak 27 yaşında bir arkadaşım olmak durumunda kaldı, süreç oldukça zorlu, umarım en kısa sürede ve en iyi şekilde atlatırsınız.
Arkadaşım uzun dönemde oldukça uğraş verdi ağrıları ile.

Merhaba Başakşehir çam sakurada meme küçültme ameliyatı yada herhangi bilgisi olan var mı lütfen yardımcı olun
Merhabalar bende Çam Sakurada meme büyütme ameliyatı olacaktım ama ameliyat tarihi sıkıntı olduğu için süreç doğal olarak çabuk ilerlemiyor o yüzden özel de oldum fiyat olarak 10 bin TL fark vardı.Büyütme ameliyatı yapılıyorsa küçültme de yapılır bence yüz gerdirme yapanlar bile vardı.

Merhabalar bende Çam Sakurada meme büyütme ameliyatı olacaktım ama ameliyat tarihi sıkıntı olduğu için süreç doğal olarak çabuk ilerlemiyor o yüzden özel de oldum fiyat olarak 10 bin TL fark vardı.Büyütme ameliyatı yapılıyorsa küçültme de yapılır bence yüz gerdirme yapanlar bile vardı.
Merhaba yapılıyor ama tarih dediğiniz gibi yavaş ilerliyor yinede eğer memnun kalan varsa yine beklenir diye yazmak istedim

Back
X