İmmunoloji - Allerji ve Bağışıklık Hastalıkları Çam poleni alerjisi hakkında bilgisi olanlar lütfen yardım edin

asnil

içimin gülen yüzü...
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2009
1.175
3
arkadaşlar ben bu sene ilk kez alerji oldum işyerimizin karşısında çam ağaçları var , özellikle boynumda ve gögsümde sinek sısırıgı gibi lekeler çıkıyor ve aynı yer birhaftadan fazladır kaşınıyor aynı zamanda yanmada yapıyor , kaşıya kaşıya yara ettim ama elimde degil mahvetti beni lüften bir bilgisi olanlar bir fikir versin yada böyle bir alerjisi olanlar yardım etsin

Ilk defa Çam ağaclarina karşi allerjisi olan duydum ??

Ama olabilir.

maalesef bende de çam tozuna alerjim var.tedavi olmuyorum ama.evimin karşısında çam ağacı var bekarken annemlerin evinin ordada vardı.kaşıntu şişme olurdu arada sırada genellikle bahar aylarında.bugün deniz kenarı çam ağaçlarının altına gittik temmuz ayı olmasına rağmen daha önce olmadığından kat ve kat şişkinlik ve kaşıntı yaşadım.kollarım bacaklarım kulağımın içi bile kabardı.hatta birden bire dudağım şişti bir tarafa doğrı.kabus gibiydi.kaşıya kaşıya gün burnumdan geldi.acile gittim iğne yaptı.kaşıntı azaldı ama tamamen kesilmedi.doktor yarına da devam ederse hasteneye uzmana görün dedi.daha önce yaşamadığım için bu kadar şiddetlisini ne yapacağımı bilemedim.
buna benzer raatsızlığı olan varsa bilgi paylaşımı yaparmısınız? teşekkürler kk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…