Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba,benim orta sehpam cam.simdiye kadar bir sorun olmadi.benimkinin cami kalin bayagi.ama mutfakta nasil olur bilemeiyorum.ama dikkatli kullanirsan,ne bileyim uzerinde sicak seyler koymazsan,ve camida biraz kalin olursa sorun olmaz diye dusunuyorm...sonucta aliskanlilariza da bagli...kullanabilirim dersen al ...
evet doğru kullanımada bağlı ama cok güzel modelleri cıkmıs ya sanırım ne olursa olsun cam alıcam her evde her tarafta moblya var mutak barı farklı olsun dimi ya
bizim evdeki cam canım kalın cam ama çat dıye tencere koyamıyosun altına havlu vs koyman gerek ve cok sert davranamıyosun elını masaya vuramazsın yani vurduktan sonra aayy dıyıp bakıyosun masaaya bır sey oldu mu dıye. bzımkı cok kalın asagısı zor görunuyor ıkeadan almıstık. ama yıne de rısk bılmıyorum ben cam almıcam.
Bende cam masa düşündüm mutfağa henüz bakıyorum güzel bişi bulabilirim inşallah, ama cidden sıcak bişi koymak tencere vs koymak sorun olacaksa cam düşünmesem mi :26:
bende cam masa düşündüm mutfağa henüz bakıyorum güzel bişi bulabilirim inşallah, ama cidden sıcak bişi koymak tencere vs koymak sorun olacaksa cam düşünmesem mi :26:
canım ben aldım cam masa kullanıyorum 7 aydır cok memnunum mutfagıda hoş gösteriyo evımın resımlerı var bakmak ıstersen tek tozu cok gösterıyo ama onunda çözumunu buldum şeffaf silikon aldım masa ölcsünde sılıyorum gecıyo masanın altında bı boşluk yapmıslar oraya süs esyaları koydum süper duruyo ama kalın camlı olanı al kenar kalınlıklarına dıkkat et