• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu cam mutfak masası?

lemoon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2010
11
0
36
İstanbul
kızlar mutfağım için cam mutfak masası arıyordum.bellona da buldum.ama fiyatı biraz pahalı geldi.750 TL.(nette resmini bulamadım bellona daki masanın)internette arastırdım bir iki firma bulabildim ancak.sizin bildiğiniz firmalar var mı? nette bulduğum firmaların masalarından örnekleri ekledim.yorumlarınızı bekliyorum. opuyorumnanaktan

kızlar mutfağım için cam mutfak masası arıyordum.bellona da buldum.ama fiyatı biraz pahalı geldi.750 TL.(nette resmini bulamadım bellona daki masanın)internette arastırdım bir iki firma bulabildim ancak.sizin bildiğiniz firmalar var mı? nette bulduğum firmaların masalarından örnekleri ekledim.yorumlarınızı bekliyorum. opuyorumnanaktan

camın pek kullanıslı olacagını sanmıyorum ama evet gayet güzel duruyo nerde yasıyosun bilmiyorum ama ikea da cok güzel masalar var ve cok degısık bi bak derim ama ahşap hepsi cam göremedim ben

cnm ben 3.ekledigini oda mobilyada görmüştüm siizn orada varmı bilmiyorum ama 4 kişilik mutfak masasıı.. inan resimden daha güzel vede:)yalnız bennn cam masaların kulanışlı oldugunu düşünmüyorummm fazla agırlıkta çatlar gibi gelioo ahşap aldım onun için..

siyah cam masalar tozu felaket belli eder onlar kullanıslı olmayabilir ama benimde cam masa var hiç sorun olmuyor inan.yemek yerken örtü seriyorum ve haftada 2 defa toz alırken cam sil sıkıp onunda tozunu alıom o kadar .hiç bi zorlugu yok mobilya masanın da tozu oluo sonucta

benim mutfak masam da cam,şimdiki aklım olsa almazdım,kesinlikle ahşap derim

ben bir akrabamızın mutfağında gördüm cam masa çok da hoş duruyordu. normal duruşu dikdörtgen, büyütmek isteyince uzun kenarların altından yarım ay şeklinde parçalar çıkıyor, mıknatıs gibi bi aparatla birleşiyor. valla çok şıktı. nerden olduğunu sormadım, ilgilenirsen sorabilirim.

Benim mutfak masam da cam, çok memnunum. Resim eklemeyi beceremiyorum ama profilimde albümlerde var bakabilirsiniz.

cnmm bnmdee salonumdaki yemek masam cam masa.
her kullandığımda bi kere normal bezle siliyorum
snrada cam temizleyicisiyle özel bi mikrofiber bezle siliyorum.

bu arada istikbaldede hoş olanlar var.

Back
X