• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Cam Mobilyalar

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

mavrulam

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2007
6.527
884
363
38
55a91042wm2.png

bj090970ue1.png

d7w90992yc2.png

em190948mo0.png

s4x90919mj9.png

s9g91020kh1.png

sqy90883wb0.png

fisfisfisfisfisfis

çok güzel ve modernler benimde sehpa fiskos ve masam camdan temizliği biraz özen istiyor ama görüntüsü çok hoş ve modern oluyor

canım bunlar çok güzel ama
evinde yaramaz bir çocuğu varsa hayatta ev için uygun bir mobilya olmaz bence...
heleki benim oğlum berke için...bilmiyorum sonunu yani

evinde yaramaz bir çocuğu varsa hayatta ev için uygun bir mobilya olmaz bence...

evet küçük çocukluların için hiç uygun değil bizde küçük çocuk olmamasına rağmen elimden bez düşmüyorŞeniz

çok şıklar nerden temin edilebilir acaba ve gerçekten cammı cam görüntüsünde plastikler kullanıyorlar onlardan olsa daha iyi olurdu böyle tehlikeli olurfisfisfis

bunlar cok güzel de benim evimde düsünemiyorum.
herhalde alindigi ilk yarm saat icinde kirilirdi.
ee yürümek yerine masada ziplayan cocuk olunca.
ne kadar kizip yasaklasam da, bos bir anda yine masada buluyorum onu.
eh ameliyat masasinda dogdu normal diyo esimde....:uhm:

aman aman stres olurum ben bunları görünce bile..rahatlık tercihim.

Bence sadece gorsel tatmin amacli,kullanilmasi cok tehlikeli,kirilmasi acisindanda,kirildiginda bir tarafiniza batmasi acisindanda tehlike arzediyolar maalesef...

evet canim haklisin gercektenyerimsenibencocugu olanlar icin pek uygun degiller....
ama mavrulam cok tesekkür ederim canim mobilyalar süüüüüüüüüüüpera.s
emegine saglika.s.a.s.

benim banyodaki lavabom cam,acı kahve,çok güzel çokda şık duruyor amaaa,üzerindeki su lekeleri çok zor çıkıyo.musluğun etrafında beyaz lekeler kalıyoo

böyle şeyleri hayatta sokmam eve. bi akrabam cam sehpanın üzerine düştü kalçasına saplanan cam 15 cm. doktor kalçana değilde başka bi yerine saplansydı kurtulamazdın demiş

ben bu sakarlıgımla 1-2 ayda evimi yeniden düzmek zorunda kalırdım kırıla kırıla eşya kalmayacagından..kaydirigubbakcemile3

Çok şık duruyorlar gerçekten ama evin içinde olmayan lekeyi bile gösterir,parmak izleri,tozlar:1shok:..

Karşılıklı bakışmak daha iyi ekrandan:delphin:

Back
X