• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu cam masa

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

GzdBky

o9.o9.o9
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
2.010
32
88
merhaba hanımlar:16:
önümüzdeki hafta yeni evimize taşınıcaz Allah kısmet ederse
benim sizlere danışmak istediğim bir sorum var:31:
evimiz çok küçük
oturma grubumuzla yemek masasını aynı odaya koyucaz
bugün sandalyelerimiz geldi
yalnız masa alamadık
eski masamızın bacağını söküp boyattık ve onu değerlendirmeye karar verdik
üzerine köşeleri oval cam düşünüyoruz:26:
yalnız masa bacağının camı tartması için üzerinde kolları var
yani cam koyunca kollar gözükecek
bana kalsa sorun değil zaten üzerine örtü koyulacak vazo falan filan kapatacak çirkin bir görüntü olmaz gibime geliyor
ama kararsızımda
camdan başka birşeyde istemiyoruz
şimdi sizce normal cam mı olsun bildiğimiz saydam camlardan
yada arkasını göstermeyen kumlu cam mı olsun hiç istemiyorum gerçi ama bu da babamın fikri:26:

$2013-04-03 13.18.54.webp

$2013-04-03 13.18.41.webp

$2013-04-03 13.38.06.webp

Son düzenleme:
saydam cam olsada sakil durmaz ,görünen kısım fena değil ama kumlu cam olsa daha hoş olur bencede.

ısınamadım bir türlü şu kumlu cam işine:50:
teşekkür ederim yorumunuz için:16:

Saydam cam gayet güzel olur bence. O alttaki kollar kötü durmaz tam aksine hoş bir görüntü oluşturur kanımca.

Son düzenleme:
asitli ayna da yaptırabilirsiniz bence.. benim yemek masam oyle, değişik duruo..

şekil olarak bu camların şeklini renk olarakta ortadakini düşünüyorum:26:
sanırım öyle olacak:26:

$modern-renkli-ve-dekoratif-cam-masa-modelleri-600x419.webp

Canım , masanın üzerine cam yaptırmakta kesin kararlıysanız , bence düz cam olmalı .

Bağlantı noktaları şık duracaktır , buzlu camla onu gizlemek bence hoş durmaz.

Canım , masanın üzerine cam yaptırmakta kesin kararlıysanız , bence düz cam olmalı .

Bağlantı noktaları şık duracaktır , buzlu camla onu gizlemek bence hoş durmaz.

bende öyle düşünüyorum ablacım:16:
zaten şimdilik bu masa bacağını kullanıcaz
daha sonra iki uca daha ince ahşap bacak yaptırıcaz
eski bacağı değerlendirelim kullanalım biraz dedik
ben kahverengi şeffaf camı çok beğendim acaba öyle mi yaptırsak yoksa renksiz mi:26:

bende öyle düşünüyorum ablacım:16:
zaten şimdilik bu masa bacağını kullanıcaz
daha sonra iki uca daha ince ahşap bacak yaptırıcaz
eski bacağı değerlendirelim kullanalım biraz dedik
ben kahverengi şeffaf camı çok beğendim acaba öyle mi yaptırsak yoksa renksiz mi:26:

Tatlım i şeffaf cam daha sportif bir hava sağlar . Odada kullandığınız mobilyaları bilmiyorum ama kahverengi hem şık hem ağır durur bence.

ausa katılıyorum canım cam masa spor bi görüntü veriyor....bende severim cam masayı...ama ben bugün alcak olsam cam alamam heralde çünkü çok cabuk leke tutuyormuş, birde minicik bi damla damlasa beyazlaşıp kireçlenmiş gibi görünüyormuş :26:
birde çocukluyuz malum bize uymaz cam ama siz alın bencede tatlım...
eğer camı tartan kısımlar kötü görünür diyorsan kötü görünmez canım bence, çünkü bütün cam masaların camını tartan bi mekanizma var haliyle...
örtü kapatır zaten....örtü örtmeseniz bile ilginç görünmüyor gayette hoşmuş masanız zengin duruyor, yeni çıkan masalar gibi eğreti değil..güle güle kullanın canım..

Aus ablacım oturma grubumuz ve tv sehpamız öyle spor degiller o yuzden kahverengi cama kaydı aklım daha agır dursun diye
şeffaf cam dedgn gbi daha spor durur çok göze batmaz gerci buyuk bi cam oldugundan o da havalı durur ama bi degisik olsun istedim
koltuk takımımz toprak rengi ve ceviz rengi ahsap kısımları var, tv sehpasıda ceviz ve beyaz renklerde ahsap
gazelcigim dedgn gibidir dogru cam masa kullanmak zordura
ama bizimki surekli kullanılan bi masa olmayacak misafirler icin ayda yılda bir acılır o yuzden cam dusunduk
birde yer kucuk hazır masalar çok hantal ve o gordugunuz sandalyelerle masa 2000tl ye geliodu 6kisilik masa acılıo 8kisilik oluo ama biz acamıcaz kullanamadgmz seye yazk gunah o para dedik bende eski masaya diktm gözü :)) gövdesndn ayırıp bacagını kullandk inşallah guzel olur camda konunca :))

camımızıda aldık dün geldi çokta beğendik:16:
masamız bedavaya geldi resmen:1:
masa bacağımız eski bacağımızın boyanmış haliydi zaten
camıda 65 tl ye aldık
gayet mantıklı bir iş yapmış olduk yani:1::1:
işte buda masa camımız

$2013-04-09 21.15.46.webp

camımızıda aldık dün geldi çokta beğendik:16:
masamız bedavaya geldi resmen:1:
masa bacağımız eski bacağımızın boyanmış haliydi zaten
camıda 65 tl ye aldık
gayet mantıklı bir iş yapmış olduk yani:1::1:
işte buda masa camımız

Eki Görüntüle 681485

Tahmin ettiğimden de şık durmuş canım yaa , keyifli sofralarınız olsun üzerinde inşallah :16:

ben de cok beğendim :) gerçekten de çok güzel bir secim olmuş. hem de ekonomok :)
güle güle kullanın

cam masa guzel de sıl sıl bas olmaz hel hele evde cocuk varsa durmadan elı deger..:):)

küçük çocuklu evde gerçekten zor olur neyseki bizde küçük çocuk yok:1:
birde duvar dibinde olduğundan el ayak altında değil fazla:31:

Back
X