Bebek İkinci El cam in case cox america kare oyun parkı izmirden/Tek ürün satışı için konu açmak yasaktır.

duyaydin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2011
1.502
21
Oğlumuzun güvenli bir şekilde oyun oynaması,bazen oynarken uyuyakalması ve yatak gibi kullanması açısından çok memnun kaldığımız bir ürün,son zamanlarda sadece wc ye giderken oğlumu içine koyduğum ve fazla ihtiyaç duymaduğım için satıyorum,ürünün hiçbir arızası yırtığı pırtığı kiri vs yoktur
Amerika, çok sağlam, dayanıklı ve güvenli bir oyun parkıdır ve 5-24 ay arası çocukların kullanımı için üretilmiş bir oyun parkıdır.
Parkın kenarlarındaki 4 adet tutaç, bebeğin tutunarak kendini yukarı doğru çekmesine yardımcı olur.
Ürünün her bölümü yumuşak pedlerle kaplanmış olup, son derece güvenlidir.
Filesi çok sağlam üretilmiş olup,aralıkları bebeğinizin parmaklarının giremeyeceği şekilde küçüktür.
Oyun parkının ortasındaki ipten tutarak hafif bir kuvvetle çekilerek çok kolayca katlanabilir.
Avrupa Normları ilgili direktifi 2005/84/CE’ye göre, tamamıyla toksik olmayan ve fatalattan arındırılmış maddelerden üretilmiştir.
İtalya’da üretilmiştir.
ÖLÇÜLERİ VE AĞIRLIĞI

Açık: 118 cm. x 110 cm. x 75 cm.
Katlandığında:Katlandığında: 118 cm. x 23 cm. x 72 cm.
Ağırlık: 15 kg.

Güvenlik

Avrupa Yönetmelik referansı: EN 12227-1/2
Kullanım yaş aralığı: 15kg ve altındaki çocuklar içindir.
Isırma testi: PVC üzerinde bebeğin ısırmasına karşı yapılan sağlamlık testinden geçirilirler.
Çocuk ürünün içindeyken ürünün aniden kapanmasına ya da devrilmesine karşı yan, ön ve arka bölüm dayanıklılık testlerinden geçirilmiştir.
Emzik ya da emzik zincirinin ürünün bir yerine takılarak bebeğe zarar vermemesi için test edilmiştir.
Ürünün tabanı, sağlamlık açısından dinamik dayanıklılık testindnen geçirilmiştir.
Toksik madde (EN71) ve kanserojen içeren fatalat barındırmaz (Talimat 2005/84/CE).

Ürünü hellobaby den almıştık,sıfır ürününü fiyatı 419 tl bense elimdekine 300 tl istiyorum,ilgilelenenlere duyurulur

Evin dağınıklığına ne olur bakmayın :KK43:

Eklentiler

• $DSC_0218.jpg
    $DSC_0218.jpg
    61,2 KB · Görüntüleme: 256
  • $DSC_0217.jpg
    $DSC_0217.jpg
    59,1 KB · Görüntüleme: 320
Kızlar fotolar ters olmuş,bir türlü düzeltemedim,yenilerini çektim o yüzden

Eklentiler

• $DSC_0222.jpg
    $DSC_0222.jpg
    50,4 KB · Görüntüleme: 274
  • $DSC_0221.jpg
    $DSC_0221.jpg
    47,6 KB · Görüntüleme: 205
  • $DSC_0220.jpg
    $DSC_0220.jpg
    57,1 KB · Görüntüleme: 184
Yok mu oyun parkına ihtiyaç duyan?oğlum ilk adımlarını tek başına bu parkta atmıştı,güvenli bir şekilde oyun oynarken siz de işinizi gücünüzü yapın,diğer park yataklardan farkı çok daha büyük oluşudur,ayrıca cam her açıdan test edilmiş bir markadır,demirlerin üzeri yumuşak dolgulu çıcuk vursa bile acımasın canı diye,ben içine tek kişilik yorgan koydum yumuşak olsun uyursa içinde diye,içine tüm oyuncaklarını koyup kullanabileceği park çok kullanışlı,izmirde olursa elden teslim

X