• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Cam Combi Family Hakkında Bilgisi Olan yada başka araba tavsiye edicek olan var mı?

Arkadasim bu bebek arabalari evet bebek icin cok konforlu fakat agirlik cok onemli, cunku bir yerden sonra yalniz disari cikmalar baslayinca buyuk problem oluyor, benim bir cok arkadasim boyle guzel gorunen hantal arabalari alip 2 3 ay sonra baska araba almak zorunda kaldilar, ben quinny senzz + maxi cosi ana kucagi uyumlu olarak kullaniyorum hem 7 kilo hafif kolay tek elle kapatilip acilabiliyor ve en onemlisi araba koltugu oldugundan bebek cok rahat, ben arastirirken hic net yorumlar bulamamistim, ondan dolayi her sorana yaziyorum. Umarim yarar isinize :)

arkadaşlar internette gezerken bu arabayı gördüm çok beğendim, Port bebe, ana kucağı, bebek çantası ve araba 4lü set

1069lira birde World carda 100 lira para puan veriyor yani 969 geliyor...

Cam Combi Family Full Travel Sistem Bebek Arabası Blue Points - Seyahat Sistem Bebek Arabası - kliksa.com

youtube: Trio Combi Family by Cam - YouTube

Tatlım neden 1000 lira verip sıfırını alıyorsun? bence çok para üstelik de bu araba çok hantal diğer yorumdaki arkadaşında dediği gibi bir zaman sonra taşımak sana zor olabilir.. hemde 1 yıl kullanıp sonra satmaya kalksan çok tanıdık bir marka olmadıgı için satamazsın elinde kalır...

bende chicco ct02 ikili set var mavi renkte ve tekerlekeri hiç asfalt görmedi sadece oto koltugu oda kılıfıyla kullanıldı..düşünürsen 320 e veririm.sıfır diyebilirim yani.. tozu bile yok

Arkadasim bu bebek arabalari evet bebek icin cok konforlu fakat agirlik cok onemli, cunku bir yerden sonra yalniz disari cikmalar baslayinca buyuk problem oluyor, benim bir cok arkadasim boyle guzel gorunen hantal arabalari alip 2 3 ay sonra baska araba almak zorunda kaldilar, ben quinny senzz + maxi cosi ana kucagi uyumlu olarak kullaniyorum hem 7 kilo hafif kolay tek elle kapatilip acilabiliyor ve en onemlisi araba koltugu oldugundan bebek cok rahat, ben arastirirken hic net yorumlar bulamamistim, ondan dolayi her sorana yaziyorum. Umarim yarar isinize :)
Canım merhaba ...çok olmuş konunun üstünden geçeli de biz daha dün aldık bu arabayı kullananlar çok tavsiye etti ama alıp eve getirince içimize pek sinmedi...arabanın önünde çocuğun tutunacağı bir bar yok, rüzgarlık yok, ana kucağının tentesi yok, puset çok sert geldi bize...bir de kış memleketleri için uygun mu sence? çok havadar, yazlık gibi...ayrıca yere çok yakın...tamam sürüşü harika ama ne bileyim ...seninde dediğin gibi fazla yorum bulamadım...konu açmamış kimse, ben de konu açmayı bilemedim...yorumlada senin yazdıklarını buldum...cevaplarsan sevinirim...ayrıca quinny senzz kullanan herkesin yorumlarını bekliyorum...

Canım merhaba, öncelikler hayırlı olsun. Ben istanbulda kullandım, fermuarlı rüzgarlığı var harika kapatıyorsun gidiyorsun ne rüzgar ne yağmur, bir tek ayak tulumu yerine kendim polar battaniyenin dört yanına bağcık diktim oturtunca bağlıyordum arabanın bulduğum yerlerine mis gibi kullandık biz, tentesi evet biraz eksik gibi sanki ama quinny i aradım bunun ilavesi var dediler, ama almadım ben gerek kalmadı.ama fermuarlı rüzgarlık mutlaka gerekli,
Şimdi bir arkadaşıma verdim onun çocuğunuzda büyüttü :) maxi cosi ye gelince benimki yaz bebeğiydi ihtiyaç olmadı ama onalara da ekstra file gibi tenteler satılıyor diye biliyorum. Yine sormak istediğin bir şey olursa seve seve yanıtlarım arkadaşım...

Tutunacak bar yok ama bizde sorun olmadı zaten tutunmuyordu bizimki ihtiyaç duymadık yani

Back