Cam banyo tezgahı

arnir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2012
13.684
7.410
248
Balıkesir
Banyo dolaplarımı yenilemek istiyorum.hatta modeli bile seçtim.

İstikbal Mutfak & Banyo - Luca Banyo

bu modelde siyah cam tezgah var ancak şöyle araştırınca kullanımı zor denildi.

kullananlar var mı? çok mu zor olur? kireci tozu çok tutuyor yüzeyi çok kolay bozuluyor diye duydum, dogru mudur?

Banyo dolaplarımı yenilemek istiyorum.hatta modeli bile seçtim.

İstikbal Mutfak & Banyo - Luca Banyo

bu modelde siyah cam tezgah var ancak şöyle araştırınca kullanımı zor denildi.

kullananlar var mı? çok mu zor olur? kireci tozu çok tutuyor yüzeyi çok kolay bozuluyor diye duydum, dogru mudur?

merhaba ablacım:3:
biz de evi yaptırıyoruz komple bizimde cam banyo tezgahında hevesimiz vardı ama çizilir bir şey düştü mü kırılır dediler temizliği zor dediler vazgeçtik.
lavaboyu tezgahın içine oturttuk yüksek lavabo istemedim zor olur abdest alırken diye tezgahı da çimstone seçtik.
pazartesi takılacak bakalım güzel olur inşallah

merhaba ablacım:3:
biz de evi yaptırıyoruz komple bizimde cam banyo tezgahında hevesimiz vardı ama çizilir bir şey düştü mü kırılır dediler temizliği zor dediler vazgeçtik.
lavaboyu tezgahın içine oturttuk yüksek lavabo istemedim zor olur abdest alırken diye tezgahı da çimstone seçtik.
pazartesi takılacak bakalım güzel olur inşallah

fotosunu koyarsın canım ben de bakarım.ben dolapları bu şekilde begendiğim için tezgahı siyah istiyorum çimstonelara baktım lavabo içinde beyaz beyaz duruyor ne bileyim kafam karıştı.sen koy fotosunu merak ettim şimdiden

Biz de yeni ev yaptırıyoruz. Siyah cam önermediler bende çimstonenun siyah renk savana isimli olanından yaptırıyorum. Üzerine de çanak lavabo. İnş güzel olur..

Konu ilgili bölüme taşındı..

Not: Link paylaşımı yerine,foto paylaşımı yapalım lütfen..

canım babam bi firmanın banyo dolaplarını takıyor o da asla önermiyor siyahını değil hiç bir camı...

Back
X