Benim tarzım değil, ama çok şık duruyor.
Lavabonun kenarındaki cam yüzeye su sıçradığında orada kuruyup leke bırakmaz mı? ya da sabun lekesi falan kalmaz mı siyah yüzeyde?
Sakin siyah alma temizlerken kafayi yersin.dsha onceki evimde lavabo ve dolabi siyah camdi.hersey leke yapiyor.lavabonun kenatina kurulsma bezi koymustum dusun artik.her el yikama isleminden sonra bi saat kuruluyordum.
Kesinlikle alma derim evet çok şık duruyor ama kullanımı çok zor benim banyo tezgahım siyah cam ve çıldırtıyo beni sürekli elimde bir bez siliyorum eger silmezsem kireç lekesinden geçilmiyor
Sakin siyah alma temizlerken kafayi yersin.dsha onceki evimde lavabo ve dolabi siyah camdi.hersey leke yapiyor.lavabonun kenatina kurulsma bezi koymustum dusun artik.her el yikama isleminden sonra bi saat kuruluyordum.
zor olur cnm çok şık ama kullanışıda düşünmek lazım.benimde mutfak tezgahım koyu kahve çimstone şimdi keşke krem olsaydı diyorum
açık renk daha kullanışlı oluyor
Sakın sıyah alma temızlıgı bıtmez bunun Hep leke,hep leke...Valla normal beyaz tezgahta bıle lekeler cok bellı oluyor sıyahta daha berbat durum soz konusu...
çok güzel seramik banyo tezgahları var ne cama bulaşırım ne siyaha iş güç zaten bitmiyor bir de siyah cam ohooo uğraş dur
boşver seramik olanlara özellikle açık renklere bak
cam lavabolarda özellikle altın renkli cam lavabo modelleri ile mükemmel banyo dolapları tasarlanabiliyor. Birde başka lavabolarda olmayan metalik gri veya kırmızıya kadar her renkli lavabo olabiliyor. severek kullanıyorum altın renkliyi
Ben kullanıyorum, üzerine geniş bir çanak lavabo ile kullanıyorum ve dışarıya su taşırmamaya dikkat ediyorum çünkü su lekesi gösteriyor
Islandıysa hemen kuruluyorum
Bizde çocuk olmadığı için ve eşim de dikkat ettiği için çok zorlanmadık ama sizdeki durumu bilemeyeceğim