Cam banyo tezgahı

arnir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2012
13.684
7.409
248
Balıkesir
Banyo dolaplarımı yenilemek istiyorum.hatta modeli bile seçtim.

İstikbal Mutfak & Banyo - Luca Banyo

bu modelde siyah cam tezgah var ancak şöyle araştırınca kullanımı zor denildi.

kullananlar var mı? çok mu zor olur? kireci tozu çok tutuyor yüzeyi çok kolay bozuluyor diye duydum, dogru mudur?

Benim tarzım değil, ama çok şık duruyor.
Lavabonun kenarındaki cam yüzeye su sıçradığında orada kuruyup leke bırakmaz mı? ya da sabun lekesi falan kalmaz mı siyah yüzeyde?

Sakin siyah alma temizlerken kafayi yersin.dsha onceki evimde lavabo ve dolabi siyah camdi.hersey leke yapiyor.lavabonun kenatina kurulsma bezi koymustum dusun artik.her el yikama isleminden sonra bi saat kuruluyordum.

Kesinlikle alma derim evet çok şık duruyor ama kullanımı çok zor benim banyo tezgahım siyah cam ve çıldırtıyo beni sürekli elimde bir bez siliyorum eger silmezsem kireç lekesinden geçilmiyor

Sakin siyah alma temizlerken kafayi yersin.dsha onceki evimde lavabo ve dolabi siyah camdi.hersey leke yapiyor.lavabonun kenatina kurulsma bezi koymustum dusun artik.her el yikama isleminden sonra bi saat kuruluyordum.

evet bu yorumları da okumuştum.

zor olur cnm çok şık ama kullanışıda düşünmek lazım.benimde mutfak tezgahım koyu kahve çimstone şimdi keşke krem olsaydı diyorum
açık renk daha kullanışlı oluyor

Sakın sıyah alma temızlıgı bıtmez bunun Hep leke,hep leke...Valla normal beyaz tezgahta bıle lekeler cok bellı oluyor sıyahta daha berbat durum soz konusu...

benim hem mutfak hemde banyo siyah tezgah.....çok şık ama bakımı zor...çocuklarım büyük ve ev hanımı olmasam zorlanırdım açıkçası....

çok güzel seramik banyo tezgahları var ne cama bulaşırım ne siyaha iş güç zaten bitmiyor bir de siyah cam ohooo uğraş dur
boşver seramik olanlara özellikle açık renklere bak

cam lavabolarda özellikle altın renkli cam lavabo modelleri ile mükemmel banyo dolapları tasarlanabiliyor. Birde başka lavabolarda olmayan metalik gri veya kırmızıya kadar her renkli lavabo olabiliyor. severek kullanıyorum altın renkliyi

Eklentiler

• cam lavabo5.jpg
    120,3 KB · Görüntüleme: 106
Ben kullanıyorum, üzerine geniş bir çanak lavabo ile kullanıyorum ve dışarıya su taşırmamaya dikkat ediyorum çünkü su lekesi gösteriyor
Islandıysa hemen kuruluyorum
Bizde çocuk olmadığı için ve eşim de dikkat ettiği için çok zorlanmadık ama sizdeki durumu bilemeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…