• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cam balkon

3lale

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
416
158
303
İstanbul
Bacilar bir fikir verin bana lutfen.Evime cam balkon yaptirmak istiyorum ben siyah yaptirmayi dusunuyorum ama alt katimdaki komsunun cam balkonu beyaz.sacma mi olur.ne yapsam sasirdim.siyah yaptirirsam balkonum cok buyuk degil karanlikmi olur ici aydinlik durmazmi.birazda kararsizim acikcasi.ne tavsiye edersiniz

Apartmandakiler beyaz ise bence dışardan hoş durmaz. Içi pek karanlık durmuyor ama görsel olarak avam bi görüntüsü var bana göre. Yine de zevkler tartışılmaz, siz bilirsiniz

Bence siyah yaptırma bezinin üzerinde ne varsa hep cama bulaşır ne kadar silsende alaç bulaş görünüyor . Alt komşuyu düşünmektense temizliğini düşünmen daha mantıklı bence

Siyah cam içeriyi çok göstermediği için daha iyi ama kapalıyken kesinlikle daha karanlık yapıyor ..Bir de balkondayken açık hava hissiyatı vermiyor .Ben olsam normal cam renginden yaptırırım.

Bizim apartmanda yönetici herkesten rica etti aynı renk olsun diye öteki türlü görüntü bozuluyor. Açık mavi bizde herkesinki. Siyah karanlık olur mu bilemedim. Mavi ferah gayet.
Yan sitede herkesin kafasına göre. Mavi, beyaz, siyah hiç hoş durmuyor.

Back
X