Esans:Oryantal
Euphorianın gizemini, orijinal kokunun daha narin, parlak ve etkileyici yorumu ile tadın.
Tepe notası:sulu yeşil akoru, sicilya bergamutu.
Euphoria eau de toilette, büyüleyici sicilya bergamutunun zenginleştirdiği ve sulu yeşil akorun sardığı taze egzotik hurmanın görkemli bir girişi ile canlanıyor.
Kalp notası:manolya, ışıltılı orkide enerjik beyaz hanımeli çiçeği ile ustaca uyum sağlayan, göz kamaştırıcı orkide ve manolya notaları Euphorianın esansındaki taze nilüfer çiçeğinin çiçeksi özüne feminenlik ve gizem katıyor.
Dip notası:kremsi akor, sandal ağacı.
Baş döndüren aynı zamanda hafif ve şehvetli finale yaklaşırken, beyaz sandal ağacı, el değmemiş sıvı kehribar ve baileys in cezbedici kremsi uyumu ile harmanlanıyor.
Bu kokunun fanatikleri gayet fazla.Ben ilk çıktığı zaman almıştım ama kullanamadım pek
Kokusu çok ağır ve benim tenime yakışmadı.Daha doğrusu benim tenimde erkek parfümü gibi kokuyor.Ben de zarif kokulardan hoşlandığım için sewemedim.Kalıcılığı çok iyi,2 fıs bile sıkmak bütün gün buram buram parfüm kokmanıza yetiyor.Günlük kullanım için uygun değil,özel günlerde kullanılması gereken bir koku.Özellikle yaz aylarında kullanılmasını hiç önermiyorum.Bu arada ben beyaz tenliyim,bunu gözardı etmemek gerek.Her parfüm her tende aynı reaksiyonu göstermeyebiliyor malesef.Bana yakışmayan bu parfüm sizin teninizde belki harikalar bile yaratabilir.
Şişesi gayet şık zaten tek sewdiğim yönü o oldu.Fiyatı Tekin Acarda 230 TL'di ben aldığım zaman.Şimdi ne kadar olduğu konusunda bir fikrim yok.
Bu parfümü başka kullanan varsa yorumlarını yazarsa sevinirim