KESİNLİKLE SÜPER, ETKİLEYİCİ VE KALICI, EŞİM KULLANIYOR İLK BEN HEDİYE ETMİŞTİM BAYILDI ŞİMDİ KULLANIYO SÜREKLİ TAVSİYE EDERİM
AMA PİYASADA TAKLİTTE COK BUNLAR HEM SAGLIGA ZARARLI HEMDE KOKUSU HEMEN UÇUYO ORJİNALLERDEN ŞAŞMAYIN
yazınızı okudum google yazdım bir kaç sitede buldum amapek bilgi yoktu. vimjo.com sitesinde "İlgi çekmeyi seven bayanlar, bu parfüm çok hoşunuza gidecek. Karşı cinsinizi etkilemeyi onu baştan çıkartmayı istiyorsanız Calvin Klein Euphoria EDP Sprey tam size göre" diye yazıyordu. içerik olarakta biraz araştırma yaptım evet haklsın afrodizyak etkisi var sanırım...
yazınızı okudum google yazdım bir kaç sitede buldum amapek bilgi yoktu. vimjo.com sitesinde "İlgi çekmeyi seven bayanlar, bu parfüm çok hoşunuza gidecek. Karşı cinsinizi etkilemeyi onu baştan çıkartmayı istiyorsanız Calvin Klein Euphoria EDP Sprey tam size göre" diye yazıyordu. içerik olarakta biraz araştırma yaptım evet haklsın afrodizyak etkisi var sanırım...
onuda araştırdım :):):):) evet afrodizyak etkisi varmış (Calvin Klein Euphoria Erkek Set EDT 100 ml + After Shave 100 ml) ama bu ürünler bana vimjoda daha uygun gibime geldi