Calvin Klein ETERNITY süper ötesi :)))

AnneyimBen

evli mutlu çocuklu :)
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2007
5.176
1.221
373
40
kızlar esım bana bu parfumu almıs kendısıne de erkegını harıka otesı bı koku az sıkıyosnunuz ve uzerınızden hıc koku gecmısyooooo kalıcıııı dıkkat cekıcı nereye gıtsem herkez soruyuuu eger parfum alacaksanız verdıgınız paraya acımayarak kullanmak ıstresenız dehsetle tavsıye edıyorummm :)))zemuszemuszemuszemus:teytey:

tatlım bende summer ı vardı ben onu pek beğenmemiştim (hediyeydi) erkeğini biliyorum çok enfes bi kokuya sahip en kısa zamanda deniyicem bu arada parfümün hayırlı olsun bayanssulusmile

bir ara erkek olanı herkesin üstündeydi güzel kokuyorudu.. kadın versiyounu ben beğenmiyorum ama tenden tene çok farkeder tabi..

dene canım benım ben cok begendım nere gıtsem bellı edıyo kendını kocıse sıkma bak dıyorumm :))

bende 10 gün boyunca kalan tek parfüm o kadar kalıcı parfümlerim bitsin diye bekliyorum alıcam inş...

bende 10 gün boyunca kalan tek parfüm o kadar kalıcı parfümlerim bitsin diye bekliyorum alıcam inş...

ayyy çok merak ettim yaaa okadar kalıcı diye anlatıyosuınuz denemem lazım hemen
bide nasıl bi kokudur bi tarif etseniz kızlar yaaaa??? dolumuda varmı güzelmi bideee? çok merak ettim

denedimmm
yıkandım halaaaa kolumda buram buram kokuyo yaaa cidden çook kalıcı
kalıcı koku arayanlar buna baksın direk denediğimdede sürekli kokusu geliyodu hatta arkdşım çok güzel kokuyosun dedi geldim yıkandım hala bileğim buram buram kokuya yaa bu nasıl bi kokudur böyleee:teytey:

hem hafif hem kalıcı kulağa çok güzel geliyor
cheapsmellste indirimde şu anda aslında alasım geldi:

RRP €75,35
Our Price €44,75
Saving €30,60 (41%)

ben euro seçeneğiyle bakıyorum fiyatlara. kargoyla beraber 95 filan tutar heralde

ne tarz bir koku acaba? okudum bütün yorumları.Çok beğeniliyormuş.çiçek, şeker baharat ne tür bir koku bahsedilmemiş...

burdaki yorumları okuyunca bende anneme doğum gününde vermek üzere internetten alıp arkadaşıma yollattım kendisi kokuyu hiç beğenmedi hacı yağı gibi kokuyor dedi hatta parfüm elime henüz geçmediği için soruyorum gerçekten bu koku ne tür bir koku?

cheapsmells ten alışverişten yapılabiliyomu hala.yasaklanmış denmişti sanki????

parfümün oluştugu notalar varya ben tenden tene bu notalarının birinin daha baskın olup o şekilde koktugunu düşünüyorum..mesela eternitynin içinde karanfil,zambak, yeşillik varmış..benm tenimde aşırı yeşillik koktu sevmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…