• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Calvin Klein Beauty

Mischaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2011
158
0
116
Ankara
Kızlar Calvin Klein Beauty'nin kokusuna bayıldım:16: Kullanan var mı kalıcı mı acaba?

canım netteki yorumları okuduğumda hafif ve yazlık hoş bır parfüm olduğunu söylüyorlar.Bende parfüm hastası bırıyım merak ettim bu kokuyu.Koklayınca yorumumu yazarım.:)

yaz için güzel bir tercih, çiçek kokusu, markanın diğer parfümlerinden daha güzel denilebilir ama vazgeçilmez diyebileceğim kategoride değil

yaz için güzel bir tercih, çiçek kokusu, markanın diğer parfümlerinden daha güzel denilebilir ama vazgeçilmez diyebileceğim kategoride değil

evet yorumlarına baktım herkes öyle yazmış hatta calvin kleinin en kötü kokusu diyen bile var ama benim çok hoşuma gitti nedense:)

canım netteki yorumları okuduğumda hafif ve yazlık hoş bır parfüm olduğunu söylüyorlar.Bende parfüm hastası bırıyım merak ettim bu kokuyu.Koklayınca yorumumu yazarım.:)

EDACIM anladığım kadarıyla sen de benim gibi parfüm hastasısın:) öncelikle benim en sevdiğim 3 parfüm chanel chance, calvin klein euphoria ve lacoste pour homme :)) bunlara bakarak chloe love, march jacobs daisy, nina ricci premier jour nasıllar acaba bi fikrin var mı yorumlardan biliyorum sadece nasıl bişey olduklarını.. hypnose de olabilir ama çok klasikleşti artık bayıyor içimii:25:

anladığım kadarıyla burdaki herkes benim gibi parfüm hastası:) öncelikle benim en sevdiğim 3 parfüm chanel chance, calvin klein euphoria ve lacoste pour homme :)) bunlara bakarak chloe love, march jacobs daisy, nina ricci premier jour nasıllar acaba bi fikri olan var mı acaba yorumlardan biliyorum sadece nasıl bişey olduklarını.. hypnose de olabilir ama çok klasikleşti artık bayıyor içimii:25:

Temmuz ayında almıştım sanırım..havalimanındaki fiyatı 82 euro idi..100 ml olanı..çok severek kullanıyorum çok da kalıcı..evet vazgeçilmez değil ama tam bir yaz kokusu..tavsiye ederim :)

EDACIM anladığım kadarıyla sen de benim gibi parfüm hastasısın:) öncelikle benim en sevdiğim 3 parfüm chanel chance, calvin klein euphoria ve lacoste pour homme :)) bunlara bakarak chloe love, march jacobs daisy, nina ricci premier jour nasıllar acaba bi fikrin var mı yorumlardan biliyorum sadece nasıl bişey olduklarını.. hypnose de olabilir ama çok klasikleşti artık bayıyor içimii:25:

chanel güzeldir.calvin kleinı ılk sıktığımda beğendım sonradan sevmedim ekşidi koku.lagosun kokusunu bılmıyorum.

Temmuz ayında almıştım sanırım..havalimanındaki fiyatı 82 euro idi..100 ml olanı..çok severek kullanıyorum çok da kalıcı..evet vazgeçilmez değil ama tam bir yaz kokusu..tavsiye ederim :)

sağol canım teşekkür ederim ben de en yakın zamanda almak istiyorum :)

teninize uyumuyla alakalı birdurum..hetende farklı duruyor parfümler kimitende çok kalıcı kimi tende hemen uçup gidiyor..mesala bir arkadasımda ninarici cok güzel duruyor bende hemen uçuyor..benim CK euphoria vazgecilmezlerim arasındadır ve parfüm hastasıyım ensevdiklerim 212 vip, lady million,gucci guilty,givechy play pink,gucci rush,dior hipnotic poison,angel.....ama beauty tenimde beğenmiyorum..bende deneyip yarım saat-1 saat sonra koku teninde hala duruyor mu diye bakıp almalısın...ben o şekilde uzun bir inceleme sonucu seçiyorum yenibir parfüm deneyeceksem:1:

Cok guzel hafif bir koku bu. Ayrıca cokta kalici. 2 senedir parfüm rafimdan eksik etmiyorum. Tavsiye ederim..

ben seviyorum kokusunu,güzel ama aşık olunacak bağlanılacak bir koku değil bence.kalıcı da değil,body shopun ananya parfümü ona çok çok benziyor.biraz daha belirgin bir kokusu var ve tertemiz.o da çok kalıcı değil ama ck den daha kalıcı olduğu kesin
üstelik çok çok daha ucuz:)

nerdeyse iki seneyi aşkın bir süredirde ben vazgeçemiyorum bu kokudan.

Parfümü uygun fiyatlı 2. el isteyen olursa bit pazarı konumda mevcut oraya uğrayabilirler :31:

Back