! Kızlar lütfen acil cevap stresten mahvoldum. 8 aylık bebegim çok ateşlenmişti doktora götürdüm dolven calpol ve antibiyotik verdi bogaz enfeksiyonu. Aşırı yorgun düşmüştüm 2 gündür bebeğimle ilgilenmekten ve dalgınlıkla calpol ve dolveni aynı anda verdim bişey olurmu korkudan kıvranıyorum lütfen birileri cevap yazsın
Büyük boy banyo havlusunu ütüleyip ütüleyip sarın üzerine kat katÇok teşekkür ederim. Gittigimiz hastaneyi aradım battaniyeye sarın ısıtın bebegi dediler 1-2 saattir uğraşıyorum şuan 35.5 oldu dediklerinizde aklımda olsun. 114 üde arayayım dua edin lütfenyani en kötü ihtimalle ne olabilir şuan korkudan ne yaptıgımıda bilmiyorum panik atak ve anksiyetem var iyice stres oldum yükselmezse direk hastaneye götürücem
Olmaz merak etmeyin. O kadar kolay değil böbrek ve karaciğere zarar vermek. Bikaç sefer yapmış olsaydınız biraz yormuşsunuz derdim o kadar. Zarar vermek için uzun süre ve yüksek miktarda kimyasal göndermiş olmak gerekBenim merak ettiğim şey karaciğerde yada böbrekte ciddi bi hasar vs olur mu
Karaciğerde yada böbrekte ciddi hasar durumu oldu mu olmadı mı bunun tespiti için, olduysa bunun telafisi için tedavisi için o güvenmediğiniz doktorlara ihtiyacınız var biliyorsunuz değil miBenim merak ettiğim şey karaciğerde yada böbrekte ciddi bi hasar vs olur mu
Sizin evde vücut sıcaklığını yükseltmeye çalışmanızla profesyonellerin bunu her açıdan ele alıp yapması aynı mı?İnanın hastanelere ve doktorlara hiç ama hiç güvenim kalmadı. Ki zaten 34 lerde devam etseydi götürücektim şuan onlarda ateşi yükseltmeye çalışmıcakmı ki ? Sıcak su torbası vs yaptım battaniye sarılı şuan yükselme var 35.35.7 arası derecesi 1-2 defa 36 ya yakın oldu çok şükür.
Konuyla ilgili fikrim yok. İkisini birlikte verince vücut sıcaklığımı düştüİnanın hastanelere ve doktorlara hiç ama hiç güvenim kalmadı. Ki zaten 34 lerde devam etseydi götürücektim şuan onlarda ateşi yükseltmeye çalışmıcakmı ki ? Sıcak su torbası vs yaptım battaniye sarılı şuan yükselme var 35.35.7 arası derecesi 1-2 defa 36 ya yakın oldu çok şükür.
Ilaci yanlis veren siz guven kaybeden hastaneler doktorlar...İnanın hastanelere ve doktorlara hiç ama hiç güvenim kalmadı. Ki zaten 34 lerde devam etseydi götürücektim şuan onlarda ateşi yükseltmeye çalışmıcakmı ki ? Sıcak su torbası vs yaptım battaniye sarılı şuan yükselme var 35.35.7 arası derecesi 1-2 defa 36 ya yakın oldu çok şükür.
merhaba, neden artık dönüşümlu olaraj kullanılmıyor acaba? Ben dolven kullanmıyorum ama merak ettim sebebini.Bundan sonrasi icinde aklinizda olsun calpol dolven donusumlu verilme stratejisi bir suredir uygulanmiyor, sizde uygulamayin.
merhaba, neden artık dönüşümlu olaraj kullanılmıyor acaba? Ben dolven kullanmıyorum ama merak ettim sebebini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?