- 13 Kasım 2012
- 41
- 0
slm kızlar lütfen bana indirebileceğim bir link verin bulamadımacil yardım pls:)
Benimkiler biraz daha büyürse sadece göğüsten ibaret olucam. :S
Büyütmesinde biraz daha dik olmasından şikayetçi olmam hani...
linkler ilk sayfada tatlım
o linklere tıkladım ama yükleme mevcut değil diyor
bişey sormak istiyorum videoları indiricem ama bi sorunum var rapidshareyi açtığımda yükleme mevcut değil diyor bu sorunu nasıl halledeceğim?
slm kızlar lütfen bana indirebileceğim bir link verin bulamadımacil yardım pls:)
o linklere tıkladım ama yükleme mevcut değil diyor
İnşallah başlarsın canım :) bu arada kızın için de geçmiş olsun Allah şifa versin...merhaba kızlar.callan teyzeyle sadece bi kere egsersiz yaptım.11.sayfalarda falan aranız katıldım diye yazmıştım.sonra benim kızın astım krizi bi başladı tabi ben bloke oldum.gecem gündüzüm ona gitti ama bakalım bu gece yapamam de yarın inşallah tekrar başlıcam.
Yeni arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz.linklerde problem yok sadece günlük indirilme kotası var bugünlük dolmuş olmalı.ara ara tekrar deneyin.bu arada yeni başlıycaksanız tavsiyem 10 saatte 10 yaş gençleş videosunu indirmeniz.ki bu video için alternatif link her daim çalışmakta
hoşbulduk... evet yeni başlayacağım bi ara pilates yaptım ama daha sıkıldım yazdıklarınızda görünce bu egzersizi denemeye karar verdim umarım bende de işe yarar:) hemen yapmak istiyorum:) tabi indirebilirsem...
Video indirmek için Real Playeri indirdim.Şimdi hiç sorunsuz nerden istersem indirebiliyorum.Aklınızda olsun
nasil yapiyorsun onu , yani real playerini indirdin ne veriyorsun bu call u bulmak icin ???
arkadaşlar ben anlamıyorum nasıl indireceğim delircem acil başlamam lazım ama yok yapamıyorum bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
dediğiniz yerden 57 dk lık bir proğram indirdim nasıl indi bende bilmiyorum doğrumu ? 5 bitti 8 bitti ne demek ing bilmiyorum
aramıza hoşgeldinben de 10 saatte 10 yaş genç videosunu indirmiştim önceden ama başlayamamıştım
başlayayım bakalım
dediğiniz yerden 57 dk lık bir proğram indirdim nasıl indi bende bilmiyorum doğrumu ? 5 bitti 8 bitti ne demek ing bilmiyorum