ne güzel verebiliyosan göbüşü çok dert etme biraz çalışırsan garanti gider. ki call ile halledecen sen onu ben biliyom.
bi kilocuk verebildim daha bakalım call etki edio bence bi de çok çiğneyip suyu çok içmeye çalışıorum özel bi diyet yapmıorum sadece doyunca tamm diyorum öncesinde öle deildim keyif için yiyodum
bu yaşlarda metabolizma iyi çalışır bide call in yanına bi 45 dk yürüyüş yapabilsen gör bak nasıl zayıflayacan. senin işin benimkinden kolay emin ol
bu defa kararlıyım vericem inşallah bu kiloları ... umarım hepimiz veririz kilocukları kolaycacık
neyse ayyüzlü ablam ben çıkayım yarın erken kalkıp küçük çaplı bi yolculuğa çıkıcam umarım görüşürüz tekrar iii geceler callıncılar
canım bende o video varLotus arkadaşımız alternatif link eklemiş ilk sayfaya canım açılan blog sayfasında indirme linki yazan yere tıkla indir canım
canım bende o video var
diğerleri lazımdı :26:
Callancı canlar!!!!!!
10 saate 10 yaş gençleş için alternatif link buldum ilk sayfada ekledimindirebilirsiniz ordan... tükrçe dublajlı
8 min arms KOLLAR 8 Minute Arms 8 minute arms - YouTube
Bu video ile ilgili sorum olacak... Bu hareketler aynı zamanda göğüslere de "ufakta olsa" etki eder mi? :26: 2. hareketin göğüs için yapıldığını okumuştum. Bilgisi olan? :26:
canım ben de az önce ilk defa yaptım 8 min arms. göğüsleri büyütüyor mu yoksa bu da( sanki o hareket daha dik olmalarını sağlıyor.
merhaba kızlar.callan teyzeyle sadece bi kere egsersiz yaptım.11.sayfalarda falan aranız katıldım diye yazmıştım.sonra benim kızın astım krizi bi başladı tabi ben bloke oldum.gecem gündüzüm ona gitti ama bakalım bu gece yapamam de yarın inşallah tekrar başlıcam.