Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Son düzenleme:
Canım ben 21e tamamladığımda alt kkarnımdan 1cm gitmişti. Ama kişiden kişiye değişebilir tabi

teşekkürler alt karnımı da ölçeyim ben en iyisi. bugün 7/21 oldu. belim 67 den 65 e indi gerçekten gözle görülür bi fark var!
ama belim inceldiği için alt karnım daha bi ortaya çıktı

canım daha cabuk sonuc almak istersen [video=youtube;sWjTnBmCHTY]http://www.youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY[/video] bu videoyu yap. ben 4 gündür ilave olarak bunu yapıyorum karın gitsin diye

evet bu programı ekliim ama bugün 7/21 den sonra bi alt karın hareketi yapmaya çalıştım bacaklarım çok titredi havaya kaldırmışken. Callaneticsde en son hareket bacak sıkıştırma olduğu için galiba ara verip yapmalıyım ama ısınmadan yapsam olur mu :44:

bu arada 25.call da tamadır bugün.. sabah oflaya puflaya kalktım ama iyi ki yapmısım

bu arada pantolonlarım bol geliyor kemerde bir tık daha attım

Tebrikler hem Call için hemde evlenmene çok az kalmış. ben de evleniyorum daisy path yapıştıramadım ama 2 months 1 week 5 days

Arkadaşlar ben bugün 7/21 -10 günde 10 yaş- yaptım ayrıca 6 gündür dukan diyeti yapıyorum. Toplamda 2.5 kilo verdim. kalçam ve belimde 2 cm inceldi.hedefim 10 kilo vermek. herkese bol hareketli ve eksili günler.

Lotus paylaştığın videolar için çok teşekkür ederim ancak indirebildim. Denicem mutlaka çok sağol

yok ya yok. ben artık kafayı yiyeceğim. ne yaptımsa indiremedim. ilk sayfadaki linkleri de denedim.olmadı. yükleme mevcut değil diyor. saatlerdir internette aradım aradım bulamadım. biri bana nolur yardım etsin. indirip bende yapmak istiyorum.

Dün yapamamıştım az önce 5. callanı ve 8 min. legs yaptım epey yordu ama bu bacak egzersizleri cidden iyiymiş hızlı hızlı yapıyolar hemen geçiyo 8 dakika

gerizekalı erkek arkadaşım gece gece tüm sinirimi tepemde topladı ve saat 3 oldu ben 4. callımı yapamadım yarın hem sabah hem gece yapsam ara kapanır mı hiç keyfim kalmadı uyumak istiyorum ama vicdanımda rahat etmio ne yapsam kızlar bi akıl verin lütfenn

Kizlarr indirdim sukur. ve baslicam. sekiz gundur jillian yapiyorum. Ek olarak uc gundur 8 dk karin calisiyorum. simdi bunuda eklicem. Bu sefer cok fena hirs yaptim. olacak bu sefer . olmali yaa. artik gobekte ki yaglqr yan simitler kalin bacaklr canima tak etti

canım çok teşekkür ederim.ben bu haftasonları yeme işini abartıyorum k.valideme gidince.ah canım öyle şişman obez falan hayal etsemde faydası olmuyor.yiyorum o anda ama dengelemeye çalışıyorum sonra:))

Dün yapamamıştım az önce 5. callanı ve 8 min. legs yaptım epey yordu ama bu bacak egzersizleri cidden iyiymiş hızlı hızlı yapıyolar hemen geçiyo 8 dakika
Yapmana sevindim canım

Canım ister dediğin gibi yap istersen de 1 günlük arayı kullanmış farzet kendini

İndirmene sevindim sonunda sana sıra gelmiş.bakıyorum rapidshare hesabıma yaklaşık 600 indirme var.sadece üyeler değil sanırım tüm internet kullanıcılarına hizmet veriyorum.linkleri üye olmayan göremez olayını yapmak lazım sanırım.yoksa üyelerin indirmesine sıra gelmiycek

canım çok teşekkür ederim.ben bu haftasonları yeme işini abartıyorum k.valideme gidince.ah canım öyle şişman obez falan hayal etsemde faydası olmuyor.yiyorum o anda ama dengelemeye çalışıyorum sonra:))
Ya bende öyleyim çok kaçırdığım zaman dengeliyorum hım birde cumartesileri sapıtma günüm ne istersem yiyiyorum ama sonra tün hafta dikkat ederek besleniyorum

Arkadaşlar 10 günde ortalama kaç cm bacak kalçalar inceliyor?
Canım herkese göre değişiyor ama şunu söyleyeyim yapıp da fayda görmedim diyen yok gibi callaneticsli günler dilerim

Arkadaşlar ben bugün 7/21 -10 günde 10 yaş- yaptım ayrıca 6 gündür dukan diyeti yapıyorum. Toplamda 2.5 kilo verdim. kalçam ve belimde 2 cm inceldi.hedefim 10 kilo vermek. herkese bol hareketli ve eksili günler.
Tebrik ederim canım Amiiiin iyi dileklerin için...

Lotus paylaştığın videolar için çok teşekkür ederim ancak indirebildim. Denicem mutlaka çok sağol
Rica ederim güle güle kullan

Arkadaslar ben daha önce iki kez indirmisdim silinmis gene simdi burdan tekrar indireyim dedim ilk sayfadaki linleri indiremedim hat gösteriyor yardimci ola bilirmisiniz ?

dün bişe yapamamıştımcanım sıkılıyodu. bu gün de akşamdan sonra sadece 30 dk kardio yaptım anca. neyse buna şükür

Arkadaslar ben daha önce iki kez indirmisdim silinmis gene simdi burdan tekrar indireyim dedim ilk sayfadaki linleri indiremedim hat gösteriyor yardimci ola bilirmisiniz ?
Jeyloo önceki topikten hatırladım seni kota sorunu var rapidde.günlük 1gb lık indirmeye izin veriyor.kota bugünlük dolmuş olmalı.gece 12den sonra kota sıfırlanıyor.zaman zaman denersen kotanın dolmadığı bi anda indirebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…