Ne güzel.callanetics alışkanlığın olmaya başlamışaynen canım ya yapmayınca da vicdan azabı duyuyorum:18: gece 2 de falan yapıom valla
kota bugünlük dolmuş canım gece 12de kota sıfırlanıyor tekrar denersinben indiremiyorum yardımcı olabilir misiniz
Canım ben 21e tamamladığımda alt kkarnımdan 1cm gitmişti. Ama kişiden kişiye değişebilir tabi
canım daha cabuk sonuc almak istersen [video=youtube;sWjTnBmCHTY]http://www.youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY[/video] bu videoyu yap. ben 4 gündür ilave olarak bunu yapıyorum karın gitsin diye
bu arada 25.call da tamadır bugün.. sabah oflaya puflaya kalktım ama iyi ki yapmısım
bu arada pantolonlarım bol geliyorkemerde bir tık daha attım
bahsettiğim 8 dk lık seriler bunlar çok ama çok işe yarıyor.callan yaparken ayrıca bölgesel çalışmak isteyenler bunlardan ihtyacı olan bölge için yapabilir.
ben 8 dklık karın için ve bacak için olanı yazın yaptım o 8dk az gibi geliyo ama bitsin diye dua ediyosun resmen.umarım işinize yarar paylaşayım dedim.
8 min legs BACAKLAR 8 Minute Legs - YouTube
8 min buns BASEN KALÇA 8 Minute Buns - YouTube
8 min strech SIKILAŞMA 8 Minute Stretch - YouTube
8 min abs KARIN 8 Minute Abs - YouTube
8 min arms KOLLAR 8 Minute Arms - YouTube
evet bende denedim12den sonrada denedim. olmuyor işte. ben yapamayacammı şimdi
Helal olsun violetcimpasta börek ye ama az az 1 parçada da aynı tat var 1 kilodada. fazlası zarar yerken kendini şişman obez falan hayal et iştahın kaçar
bahsettiğim 8 dk lık seriler bunlar çok ama çok işe yarıyor.callan yaparken ayrıca bölgesel çalışmak isteyenler bunlardan ihtyacı olan bölge için yapabilir.
ben 8 dklık karın için ve bacak için olanı yazın yaptım o 8dk az gibi geliyo ama bitsin diye dua ediyosun resmen.umarım işinize yarar paylaşayım dedim.
8 min legs BACAKLAR 8 Minute Legs - YouTube
8 min buns BASEN KALÇA 8 Minute Buns - YouTube
8 min strech SIKILAŞMA 8 Minute Stretch - YouTube
8 min abs KARIN 8 Minute Abs - YouTube
8 min arms KOLLAR 8 Minute Arms - YouTube
Yapmana sevindim canımDün yapamamıştım az önce 5. callanı ve 8 min. legs yaptım epey yordu ama bu bacak egzersizleri cidden iyiymiş hızlı hızlı yapıyolar hemen geçiyo 8 dakika
Canım ister dediğin gibi yap istersen de 1 günlük arayı kullanmış farzet kendinigerizekalı erkek arkadaşım gece gece tüm sinirimi tepemde topladı ve saat 3 oldu ben 4. callımı yapamadım yarın hem sabah hem gece yapsam ara kapanır mı hiç keyfim kalmadı uyumak istiyorum ama vicdanımda rahat etmione yapsam kızlar bi akıl verin lütfenn
İndirmene sevindim sonunda sana sıra gelmiş.bakıyorum rapidshare hesabıma yaklaşık 600 indirme var.sadece üyeler değil sanırım tüm internet kullanıcılarına hizmet veriyorum.linkleri üye olmayan göremez olayını yapmak lazım sanırım.yoksa üyelerin indirmesine sıra gelmiycekKizlarr indirdim sukur. ve baslicam. sekiz gundur jillian yapiyorum. Ek olarak uc gundur 8 dk karin calisiyorum. simdi bunuda eklicem. Bu sefer cok fena hirs yaptim. olacak bu sefer . olmali yaa. artik gobekte ki yaglqr yan simitler kalin bacaklr canima tak etti
Ya bende öyleyim çok kaçırdığım zaman dengeliyorum hım birde cumartesileri sapıtma günüm ne istersem yiyiyorum ama sonra tün hafta dikkat ederek besleniyorumcanım çok teşekkür ederim.ben bu haftasonları yeme işini abartıyorum k.valideme gidince.ah canım öyle şişman obez falan hayal etsemde faydası olmuyor.yiyorum o anda ama dengelemeye çalışıyorum sonra:))
Canım herkese göre değişiyorArkadaşlar 10 günde ortalama kaç cm bacak kalçalar inceliyor?
Tebrik ederim canımArkadaşlar ben bugün 7/21 -10 günde 10 yaş- yaptım ayrıca 6 gündür dukan diyeti yapıyorum. Toplamda 2.5 kilo verdim. kalçam ve belimde 2 cm inceldi.hedefim 10 kilo vermek. herkese bol hareketli ve eksili günler.
Rica ederim güle güle kullanLotus paylaştığın videolar için çok teşekkür ederim ancak indirebildim. Denicem mutlaka çok sağol
Jeyloo önceki topikten hatırladım seniArkadaslar ben daha önce iki kez indirmisdim silinmis gene simdi burdan tekrar indireyim dedim ilk sayfadaki linleri indiremedim hat gösteriyor yardimci ola bilirmisiniz ?