Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

kılzar linklerde yukleme mevcut değil yazıyorrrrr

cnm günlük download sayisi sinirli. o gün indiren indiriyo, digerleri ertesi gün sansini deniyo artik :)
bugünkünü kotayi da ben doldurdum heralde gece 12 yi gecer gecmez hemen indirdim bikac bisey size kalmadi

youtubeden izledim yaşlı bir kadın yaptırıyor ama araştırdım da 01 02 falan diye de gidiyor direk ilk videoyu yapsak işe yarar mı yoksa sıralaması falan mı var

10 günde 10 yaş gençleş videosu var. ilk asyfada lotus arkadasımız link vermiş oradan indirebilirsin canım. başlangıc için onu yapıyoruz

Evet canım 2 gün konusunu daha önceki topikde yazdıklarından biliyorum bende senin önceki topikde baya bir bilgi ve desteğin olmuştu sayfalarca okumuştum herkese yardımcı oluyodun.bu topiğimizde de aydınlatıcı mesajlarınla aramızda olmandan çok ama çok mutluyum

kılzar linklerde yukleme mevcut değil yazıyorrrrr

cnm günlük download sayisi sinirli. o gün indiren indiriyo, digerleri ertesi gün sansini deniyo artik :)
bugünkünü kotayi da ben doldurdum heralde gece 12 yi gecer gecmez hemen indirdim bikac bisey size kalmadi
Sevgili foreverlove; mermaid26 arkadaşımız konuyu açıkça anlatmış

Az önce 3. callanı yaptım alışıyorum galiba ya 21 gün sonra farkedilir bi değişiklik olacak mı merak ediyorum :26:

canım şükretmiyor değilim ölçülerime yaşıma göre (31 yaşındayım) fena sayılmazlar ama daha iyi olabilirdi,ben bi dönem kendimi çok bıraktım saldım çayıra olmuştum sigarayı bıraktıktan sonra:)) canım benim dizlerimde sıvı kaybı olduğu için bazı hareketleri yaparken zorlamış olduğum için daha az yapıyorum özellikle şu bacaklar için sandalyeye tutunup aşağı inerken pelvis yukarı hareketinde ve pelvis kepçesinde çıtırtılar geliyor dizimden.ama callanetics yaptığımdan bu yana dizimdeki ağrılar azaldı,bi ara baya şiddetliydi. esneme hareketlerini atlamıyorum canım aslında bütün hareketleri elimden geldiğince yapıyorum.ben baya bi sakata çıktım hatta şu sondan bir önceki hareket ,poponun hacim kazanmaması için arkaya doğru ellerimizi koyup yaptığımız hareketlerde ellerimi ymruk yapmadan koyamıyorum çünkü bileklerimde de malesef sorun var çok acıyor bileklerim elimi direk koyarsam.aslında hiç rahatsızlığım yoktu sebebine gelince benim evim kat kolariferi ve devamlı tepsisini kaldırıp külünü dökmekten oldu bütün bunlar,ve en kötüsü de banyomda her yer batıyor.bu zamana kadar böyle şeyler hiç yapmamıştım:) baya ağır geldi ev hanımlığı bana.daha öncede söylemiştim ev hanımı olan arkadaşlara Allah kolaylık versin,hiç kolay değil...

o kadar hareket ediyom kalori kısıtlaması yapıyom banamısın demiyo benim kilolar anlamadım ben bu işi. üstüne günlük 4 litredende az su tüketmiyom bide. acaba ben hipotiroidim ondanmı yoksa insülin direnci falanmı oluştu ki? yoksa bu kadar yaptıklarıma karşı bi adriana lima olmam lazımdı.

canim bi diyetisyenden yardim alsan?
sadece yemeden degil, kilo alma veya verememenin altinda birsürü neden yatabiliyo. ilk önce bu nedeni bulmak lazim.
yoksa kilo vereyim derken yanlis bisey yaparsin Allah korusun

bu arada bende 12. saat süperimi yaptim, daha ekstra karin ve bacak hareketlerini yapicam yatmadan önce :)

geçecek geçecek..

benimde öyle suan ekstra 8 min.abs yapıyorum.

annem diyor ki yeni hamileler gibi göbegin önde bir top

kızlar benimde belim ince alt göbeğim var. Daha önce düzenli yapamamıştım. Bu sefer kararlıyım.
Bugün 6/21 oldu bende belimin incelip karnımın toplaştığını hissediyorum :18: acaba ne kadar zaman sonra alt göbekte erimeye başlar
yoksa başka bi program mı eklesem ama hala karın hareketleri beni çok yoruyor :44:

20.yi yaptım.ben 1 gün yapıp 1 gün yapmadım son birkaç gündür umarım bundan sonra daha düzenli olurum,yoksa kızın bana kızlar vücudum da aşırı bi şişlik var ne oldu anlayamadım,menstruasyonda da değilim

bende 3" e başlıyorum şimdi dün ara verdim gerçi ara sayılmaz yarım yaptım off çok zor geliyo ne zaman alışcam

canım bulunduğum şehirde diyetisyen yok. olsa koştura koştura giderdim. tek bildiğim ben hipotiroidim. ilacımı düzenli alıyorum. tahliller normal çıkıyo. kaynım dr her ne kadar bu hormonu dışardan alsam da gerçeğinin yerini tutmayacağını söylüyor. bilmiyooooom ne yapcam.

Merhaba son yılım olduğudan bitirme ödevisiydi vizesi derken spor salonunu bıraktım ama içimde bir boşluk sanki klio alacağım gibi geliyor... ve callaneticse başlamaya karar verdim tüm sayfaları okuyamıyorum ama bu 33 deyim 22 deyim muhabbetini anlayamadım kusura bakmayın ben cardiodan baslamak istiyrm beginner çok yavas geldi uygunmudur :)

Canım ben 21e tamamladığımda alt kkarnımdan 1cm gitmişti. Ama kişiden kişiye değişebilir tabi

canım daha cabuk sonuc almak istersen [video=youtube;sWjTnBmCHTY]http://www.youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY[/video] bu videoyu yap. ben 4 gündür ilave olarak bunu yapıyorum karın gitsin diye

bu arada 25.call da tamadır bugün.. sabah oflaya puflaya kalktım ama iyi ki yapmısım

bu arada pantolonlarım bol geliyor kemerde bir tık daha attım

ben bi gün call bi gün cardio yapmaya karar verdim bir haftada sadece 300 gr vermişim napim ben bu metabolizmayı yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…