call state off hook

inekobasi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2011
3.726
11.976
408
İstanbul
merhaba hanimlar.. sansung ace 2 telefonum var. ve bugun nedense ben herhangi bir ayarini degistirmedigim halde call state off hook uyarisi veriyor birini aradigimda. sebebini ve bundan kurtulmanin bir cozumunu bilen var midir? ayrica yine ben ayar degistirmedigim halde birinden mesaj alsam sesli olarak a new message from .... diye uyari veriyor. bu durumdan da kurtulmak istiyorum. ve bu iki olay durup dururken kendiliginden nasil oldu ayarlarla oynamadigim halde cildirmak uzereyim.. bana bi cozum yolu lutfen :-(

Son zamanlarda android marketten yüklediğiniz programlardan kaynaklıdır. hangi program olduğunu deneme yanılma ile bulabilirsiniz. ezan vakti pro diye bi program yüzünden olmuştu onu silince kaybolmuştu bir arkadaşımın.

Ace serisi genelde sorun çıkarıyor. Çevremde kullananlardan biliyorum.
İstersen bir format at canım yüklü programlarım silinse de bir şey olmaz diyorsan eğer.

ayni program bende de yukluydu ve sorun tam olarak buymus. cok tesekkur ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…